tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, January 31, 2012

Perjumpaan pertama di tahun 2012

Sebelum itu, nak minta maaf kerana ini entry tertunggak seperti termaktub di entry ini orait.. Walau agak lapuk, tapi ak still nak gak wat entrynya.. kenangan daku Biarlah kan?? Ahakz!!! Ini adalah kisah KAMI di mana KAMI tetap jadi KAMI.. erk..pe ak ngarut.. Layankan jelah sengal yui ni jap yer..


LOKASI : Jaya Jusco, Ipoh
TARIKH : Ahad, 22/01/2012


Ini adalah perjumpaan pertama di tahun 2012 <-- kejap masa berlalu.. Kira hampir 2 bulan tak ketemu.. eceh.. macam laki ak lak kan.. Apakah aktiviti kami?? Layankan...


1) Menonton wayang cerita The Viral Factor



Secara kesimpulan ak suka citer ni.. Rasanya 90% pengambaran di Malaysia.. Siyes.. time pilih nak booking citer ni, ak budget luar negara.. Pelakon luar negara kot..  sorry tak kenal Tapi buat kat sini.. Agak besh.. Tak rugi kome tengok okies..


2) Perkara WAJIB adalah makan



- kali ni ak lak kena melayan dia! kopek udang, kopek kulit telur!! -

- jemput makan yer ^__^ -





- Choc utk dia & cheese utk ak -








3) Berjalan-jalan dalam JJ 

Proses membeli belah bermula!! Yeehaa.. tapi apa yang selalu ak beli, tak beli lah plak.. so, t kena cover beli!! 2x ganda..muahaha.. ngarut dah budak ni!!  Tengok gambar juga ea.. Kali ni Pak Pit gelaran untuk anak saudaranya punya pic ea.. walau sikit!!!




Hihi.. So, itu sajalah pic dan ceritanya ea.. Citer biasa tapi ak suka!! Kenangan ni.. Agak-agak rindu,leh baca.. ecehh..agak poyo disini!! Lalala.. Sebagai pengakhir entry, ak kasi tunjuk muka comel ak ni ea.. Jangan jelez.... hahaha...


- comel ka gila?? hahaha -



n/y : InsyaALLAH pasni jumpa lagi..
amiiinnnn...




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

20 dak comei sayang YUI:

Cik Muda said...

wel wel cikit..hihihihi~ comel la yui wat camtu..natural ahahahahahahahaaa~

Eza Boom Boom said...

Bestnya!! Bab makan tu Eza pun memang suka sangat...hihikkk..

eMMe said...

gambar last skali tu, rasa nak kasi comolot, hahahahaha~

sihat no shapik, heeeee~

Bulan Syurga Firdausi said...

ehem3 :)

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

erkkk mulut tu..kalo disangkut hanger bleh je kan...lalalalalala~

nazirah said...

alalala bahagia je ek.. neway.. bab makan tu mmg paling best nak2 nye kek tu alahai meleleh liurrrrr nengok nye heee

wahida said...

best ye nok citer tu?

Nurul Alyaa said...

waa. nampak bahagia je.. hihi..
semoga berkekalan. =)

Nurul ain said...

gambar akhir sekali tu comel... eheee.. :p

biela bell said...

mcm nak usha je kak yui cter tu.hehehe

susulemakmanis said...

olololo..comelllll:)

Cikpuan rara said...

hahahahha sabo jelah yui ni.

AnneRaini said...

amboi comelnyerrrrrrr....(sambil letak tangan kat bahu)..hahaha

sonotnyer die pergi dating..rindu pulak zaman2 akak dating dulu...

Anum said...

wow bestnya

cik najihah said...

bes gila makan makan & makan hihi

Cik Azizah said...

ehem ehem....tak lama lagi la tu...hehehe dah sesuai bangat!

suke tgk pasangan ni..asyik makan makan dan makan...seronok! jijah kurang makan sebab makan je cpt kenyang..almaklum perut kecik. lalala :p

Nisa Greennnpanda said...

comel gile pic yui tue, hihi~..

bestnye gi dating..hehe..wah, mkn cheesecake!!!!! ^_^

Aishah Jahirah said...

hehee comel2...:)

Azhafizah[フィザ] said...

sonok jalan jalan dan makan..^__^

cik ayuni said...

gambar bwh tuh yg paling cute kak