tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, January 23, 2012

Selamat Tahun Baru Cina ----> cuti sakan nooo!!

Sebenarnya ramai dah start cuti kan dari Sabtu lepas.. Ntah-ntah lagi awal dari itu yang pasti bukan ak  So, dikesempatan ini, ak nak ucapkan Selamat Tahun Baru Cina kepada yang menyambutnya.. Yang pasti,kesesakan bakal terjadi.. So, berhati-hati yer..




Sapa nak limau mandarin, mailah umah.. ada 5 kotak.. eh!! dah tinggal 2.. hikhik.. Makan banyak-banyak pastu masuk toilet.. lalalala.. elok untuk orang yang sukar buang air besar ak lah itu,hahaha!   Wei ah choo,lu kena kasi wa angpow maaa.. wa amoii lagi.. ^__^



n/y : Esok ada entry..
Tapi auto juga la ea..
Hikhik..





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

20 dak comei sayang YUI:

Rosalia said...

rumah sy pn berkotak2 limau lps tu smua msauk toilet.haha

nur anis said...

selamat bercuti..:)

smilenajah93 said...

happpy chinese new year !

bobiedanbad said...

selamat bercuti sakan :)

Nur Zulaikha said...

gong xi fa cai...hehehe

cik ziqa said...

yaa. happy holiday !


makan limau sampai bunceet. ahahha

Cik Syiera said...

cuti..cuti..cuutiiii..besttttt...

Rapunzel Cikilolo said...

demam limau.. benar2

Eza Boom Boom :) said...

tak g beraya lagi laa Eza. hihi. jiran sebelah menyebelah chinese.. kwang3. Selamat bercuti yui.

p/s: Idea tu dah bercambah. Semua dah bagi kerjasama. Alhamdulillah.

Azhafizah[フィザ] said...

selamat bercuti..sonok makan limau.jiran pun bg hamper jugak..^_^

cik ayuni said...

sememangnya jalan sgt sesak..td kluar gg bandar..stuck dlm jam...huh

MaYa MustWany said...

wahhh 5kotak tggl 2 kotak je..hahaha..mas baru setel habiskan 2 kotak..manis.hihihi

Zakaria's daughter said...

tanak limau. nak angpow nak angpowww :P

Cikgu Ma said...

cuti dengan aman..tak balik kampung pun...guggugu

Tihara said...

makan limau mandarin bagus kan..lawas.hiks :)

A'ishah Kamaludin said...

memang jam lah tak boleh nak cakap apa... Dahla jam pastu terberak2 pula.. Then meletup2 lak tengah malam. Combo!

Nisa Greennnpanda said...

bestnye die b'cuti~... >_<

Cik Azizah said...

hahaha limau mandarin ni sebelum CNY jer..pas CNY langsung takde jual kat kedai. huhuhu jem mmg jem jalan!

Miss Nadya said...

nad pon dpt 5 kotak limau..:)

Juliet_iRa~" said...

selamat bercuti yui!

kl lengang smua org blk kg..hee