tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, January 19, 2012

Aishiteru setiap khamis di TV 9

Selain aishiteru lagu nyanyian Zifhilia sekarang ini ada plak citer Aishiteru.. Lau sapa rajin tonton TV 9, akan perasan citer ni.. Citer ni pon ala-ala vanila coklat tu.. Pasal kawen muda, pasal cinta.. pasal keras kepala.. pasal degil <-- eh! sama aje maknanya  ..




Ada sesapa suka tengok?? Yuppp!! Ai la salah seorangnya okies.. Saja tengok, dah bosan takde Astro kat umah sewa.. hikhik.. * itu lagi bosan coz asyik ulang!! So, malam ni ea, kui 8.30 di TV 9..  Jangan lupa tau..


Ak kongsi mana ak suka n kenan aje ea.. selera lain-lain.. Ak suka kepsi, kau suka mekdi.. Ak suka bunga ros, kau suka bunga taik ayam.. ahakz!! Melaluttttttt....





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

30 dak comei sayang YUI:

Qaseh Puteri said...

hahaha..asyik terlepas je tgk cite ni..mcm mlm td dah ttido blum smpat nk tgk cite ni..hadoi..sedo2 pkul 10 dah..

Izz Faizah said...

hehehee...ta pnah tgok lg... tp pnah nmpak iklan dia...cm bez je...nk cbe tgok lah...hehe..yg mne satu hero dia, kiri ke kanan???

ShahzCudin said...

lps ni kuar citer saranghaeyo plak..skrg kn zaman remaja2 minat korea..

Azhafizah[フィザ] said...

ade mase fiza tengok ye..jarang sangat fiza tengok TV ni.huhu

eMMe said...

suke Erin Malek, comei, tadi tgk sekejap kat tonton, jap gi nak sambung tgk episod seterusnya, heeee~

eima said...

tak penah tgk jrg benor buka tv9 ....

fieda said...

tak tertengok lagi..nk kena try tgk gak la..

Cik Azizah said...

huhuhu jijah langsung tak tengok tv yang....

anitadiana said...

tak pernah tengok tv9 ne..mcm best aje yui cite..kena juga tengok ne....

izyantyPersonalTaste said...

tak pernah tgok...nanti klau best bru nk download he3...

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

ermmm xpenah tgk.. hehehe~

Nur Zulaikha said...

sis yui..kite suke tgk cite ni..

Tihara said...

pun tk penah tgk lagi..nt nk try la ushar :)

Nisa Greennnpanda said...

alamak..
xlayan plak drama mlayu..
TV pun xlayan dh, hehe.. >_<

zOeY zAu YaH said...

ooo mesti best nih..

Miss Nadya said...

geram..umah nad xde tv9..huhu..

p/s :: nti nad blanja yui jer lah..ngee..:)

Cik Anita said...

yeeeee.

Nita tengok! best......

Woofer Storm said...

tak tengok.tapi bunyi nmpk best.hehee

#vanila coklat sy layan.heheee

TwIstiEs*meSti Mau* said...

aii..nampak macam sedap je ni..macam masak ikan kerapu sweet sour jer..huhuhu

cik najihah said...

skang cite sume nak cinte lepas kawen kan

Cikpuan rara said...

ooo ni yg kua kat hot fm td tu.xpenah tgk pon.best eh?

MiszMaryaNe said...

x penah tgk la yui,
bez ke ek,
sape yek yg jd hero tu? =)

Saddila said...

alaaa ada ke ? nak tengok tapi mcm busy je :(

msredcheesecake said...

Akak tengok citer ni .... Best....

Teenager Housemaid said...

err...siapa pelakon die ni?
tak kenal lah..huhu

MaYa MustWany said...

jalan citer hampir sama?adesss

Juliet_iRa~" said...

alaa terlepas..sekarang dah xtgk tv da..huu..letih la yui..

:(

smilenajah93 said...

mcm best juga ~ lagilah bile lagu uh ~ heheh ~ suka suka !

Aishah Jahirah said...

akak pun layan..hehee

Abg Stalker said...

abg tgk! :D vanila coklat x tgk sbb x brp nk gemar aiman berlakon.poyo ;P