tentang
banner
tutor
fb
home

Sunday, January 29, 2012

Entry terbantut tapi cuba gagahkan!!

Secara jujur, minggu lepas adalah minggu yang ak rasakan bz walau hakikatnya biasa saja Tapi otak ni dah SET bz!! Jadi hati pon ikut kata otak.. opss!! mula merepek.. Hmmm.. sebenarnya macam-macam ak nak buat entry.. Ak tak tau la ada yang pasan atau tak, dah berapa hari hanya SATU ENTRY SEHARI.. Kalau idak, paling koman, 2-3 okies..mesti ada yang nyampah tengok kan?


Macam-macam nak cite.. Tapi disebabkan tugas dan kesihatan yang tidak mengizinkan, begitula jadinya.. Jadi, untuk entry harini, ak nak senaraikan apa yang ada dalam pale hotak berserta aktiviti yang telah terjadi juga apa yang telah berlaku terhadap diri ini!! awwww!! semacam aje rasa!! hahaha..




Mungkin bila ada masa nanti, ak buat entry.. Kira entry lapuk yer.. Sudi-sudikan diri membaca oraittt.... So, jom baca apa senarainya...



1) BE ak yang start  1/12/2011 telah tamat secara rasmi 20/1/2012.. lama gak bertenggek.. oh!! sedih kehilangan mu..waaaa...


2) Ahad, 22/01/2012, pertemuan pertama kami di tahun 2012 <-- ini sure ada entry!! ahakz!!


3) 24/01/2012 menerjah ke JJ sekali lagi.. kali ni bersama adik.. dan berjaya memperoleh novel secara FREE melalui baucer nya.. hahaha.. gtula adik yang baik hati pada kakaknya kan...


5) Alhamdulillah mendapat 30 tempahan keychain dari Yuni.. Berusaha menyiapkan secepat mungkin..


6) 28/1/12, menyibukkan diri ke majlis perkahwinan kawan Poli daku..


7) Berjaya untuk kali pertama buat pizza!! yahoo.. bakal update resepinya nanti.. PROMISE!!



So,itula serba sedikit dalam pale otak ak ni.. Hope bakal ada entry yang patut ni.. ehem..kesiankan.. macam-macam hal jadi.. ALLAH tengah uji hambanya.. Ak menerima seadanya.. So,kome nantikan la ea even ak tau takde yang ternanti... Hahahaha gelak jahat!!


n/y : Ini gak autopublish..
Jadi, jangan marah ea..
sok ak balas jejak ^__^




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

14 dak comei sayang YUI:

cik najihah said...

huhu sy pon da x tau nk buat entry ape

cik ayuni said...

waa, slow2 ye kak..

Miss Nadya said...

Alhamdulillah...wow banyak nyer tempahan tu..:)

BE dah menjadi raksasa..ho yeah ho yeha..:)

Take care dear..buat mn yg penting dulu..:)

Azhafizah[フィザ] said...

memang bz yui ni..fiza tunggu resepi dari yui..hehe

saffiya_aleesya @ echa said...

ooo guna baucer adik ekk sambar novel baru..hehehe.bagus laa harap2 tahun ni rezeki yui makin bertambah dengan bisnes craft tu.. ok nanti kongsikan resepi pizza tu yer!!!

Rosalia said...

:) byk jgk cerita takpe slow2 kembali ambil mood blogging

Aishah Jahirah said...

yui ada gak entry dalam sehari tu..akak terus tak online blog...konon2 bz le...ahaha

Eza Boom Boom said...

Hee, Eza tau yui busy. sabar ye dear. dugaan akan berlalu. Jaga kesihatan. Kalau yui dah siapkan 30 puluh tempahan tu, baru Eza g tempah craft yui. :). InsyaAllah. Kenang-kenangan rakan blogger. ^^

Eza menunggu resepi pizza. lalalala~ hihik..

MaYa MustWany said...

hihihi..xpe..setelkan mana yang penting

Nurul ain said...

yeahh, ain la org yang selalu nantikan entri yui... ;p

Tihara said...

akk dh tkde be dah..kadang2 geram jge dgn nufffnang ni..tp mls nk pk kan..entry pun mkin kurang sbb tk byk duk rumah 2,3 hari ni kikih :)

aimie amalina said...

fuuuuhh
penuh nye jadual die
kekekeke :p

Cik Azizah said...

penuh padat aktiviti die..jijah pon banyak benda tertunggak2..huhuhu

Nisa Greennnpanda said...

wah...30 tempahan keychain..byk tue.. ganbatte ne, yui~!! >_<