tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, January 16, 2012

Penangan cerita Gemersik Kalbu

Amboi,skang musim novel menjadi drama tb la plak kan.. Baru ni Ombak Rindu, skang dok tayang citer Bicara Hati.. yang kat tb3 <-- ini yang ak nak kabor skang! Citer Gemersik Kalbu.. ohh... kami dak rumah dok layan ni la skang.. takleh nak tinggal lagi.. hikhik..




Setakat ni cita ni okla.. nama pon dari kisah novel kan.. ak pon lupa ak pernah baca atau tak lagi novel ni.. Tapi yang pasti novel ni masih lagi di pasaran!! leh la kalau kalau kome or ak sendiri nak p beli novel lak ke.. 



- inilah novelnya -


Jalan cerita pon setakat ni ok la.. kiranya Raihana ni menjadi buruan para jejaka.. eceh!! Sonok ke jadi gadis camtu?? huhuh.. tepuk dada, sakitlah dada tu..ahakz!!Entah kenapa ak tak suka tengok gambar ayu raudah berpakaian cam kat bawah ni..




Bila ak tengok muka aqasha ni,tetiba ak jadi teringat pada seseorang.. haa.. cer teka cer teka.. meh tayang satu gambar aqasha yang wat ak ni teringat.. * wek,geli tekak mak!




Nasibla ko dah jadi laki orang aqasha oii.. lalala...




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

35 dak comei sayang YUI:

nur anis said...

saya pun layan cerita ni..:)

lepas frust dgn cerita tentang dhia dulu..huhu

Teenager Housemaid said...

tak tengok cerite ni..sbb tak berapa suka ayu raudhah hehehehhe...

Fafau De Craft ( Zana ) said...

akak pon layannnnn! :)

Original CikTeddy said...

muke aqasha omey..haha

LINDAHERY said...

tak layan sgt citer ni....suka tgk cite vanila cokolat....hihi

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

ehhh dari novel anis ayuni ke?? hmmm mcm pernah je baca novel nie... tapi dah lupa kot bila.. ke masa zmn belajar kolej dulu ada baca erkk..hehe

einz said...

sume novel da jd cite....cume best tak best jela~

Azhafizah[フィザ] said...

alamak..fiza sangat jarang tgk TV..hehe..

Eza Boom Boom :) said...

Eza tak tengok cerita ni, p eza akan tengok. mana lah tau best kan??:)

eima said...

t6ak tgk pun ... lepas ttg dhia tu tak tgk dah drama ..suka ttg die sbb ade unsur mistik ...hikhik

Qaseh Puteri said...

klu yui nk tau, kt mmg ske sgt bce novel gmersik kalbu..smpai tercari2 nk beli novel nye..mse bce tu pnjam jek..

haha..skali ade wat drama ni melekat la kami2 kat uma ni tgk drama ni..bicara hti lg la..wlaupun xde astro, bleh tgk on9..sronok..hihi..

::CIK LYNN:: said...

cik lynn pn folo gk cter ni...hehe

Nur Zulaikha said...

mcm pernh bace je novel tu tapi tak taw plak itu jalan cite gemersik kalbu kat tv3 tu..huhuhu..ehem3..sape ye???

fieda said...

ala..kak fieda tak tgk..

Penjual Reflesia™ said...

owhhhh dah start ke akak..boleh on tonton ni..hahaha (tb xda)... if heroin die Raihana macam pernah baca je.. tapi xingat dah kisah nya macam mne..hukhuk...

Aishah Jahirah said...

akak pun layan je cite ni yui....kejap tgk kejap x...huhuu

Miss Nadya said...

buku anis ayuni ker??

mesti best kn..nad tak tengok sgt dh lepas asyik balik lmbt jer..:)

eita said...

kiter pun tengok jugak citer ni...
tapi betol lah saya pun tak suka tengok ayu pakai macam tu..terlalu ketat dan menonjol..tak sesuai langsung.
buku pun khatam 2 kali baca..memang best..

Fathiah Hamim said...

saya memang tak tengok. hehe

fa tag kak yui. saja nak bagi backlink, tak join pun takpe :)

Amoychanteks said...

novel ! drama! dua2 pun layan :)

Pendamba Mawar said...

ayu raudhah comel sey.geram PM

CekbOlat-bOlat said...

bolat suka tgo ayu rodoh.. kehkehkeh..

Juliet_iRa~" said...

tgk gak tp kdg2 skip gak..hee

ira pon xsuka tgk ayu raudhah pkai dress oren tu..

mcm xsesuai je..huu..nmpk perut kot..

Cik Azizah said...

jarang tgk tv la yang..xtahu menahu pon kisah2 tv yg baru..ekeke :p ombak rindu langsung tak tgk pon..agak ketinggalan tol!

izatty fatihah said...

tgk jarang2 je cite nie..
sbb xsuka aqasya..
bce novel lg best kot sbb boleh berangan sendiri muka hero hihi ^^

Cik Anita said...

tak pernah lah baca novel ni..huhuhuhu

suka kat Aqasya plak skg! auww. berpaling tadah dengan aaron aziz.

:P

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

kawan OE, tak dapat tengok kat TV, ajak OE tengok dekat tonton... hehe... ^^

Azmi Khan said...

wah ramai review citer nie best....
kena download nie.....

Un Phat Lee said...

novel gua biler diorang nak buat filem nih? haih

J.Syazwana said...

amboi teringat kat sapa la tuh. hehehe. kadang2 je tengok cerita ni kalau rajin. tapi selalunya malas. haha !

AnneRaini said...

tam minat ayu raudah so malas nak layan..haha

anitadiana said...

layan juga cite ne..tapi suka aqasha belakun..tapi ayu kurang sikit lah...

aTy _faRed~ said...

akak minat kat aQasha..;p

Nisa Greennnpanda said...

alamak..xlayan lak crite mlayu..
tp tau novel tue...

hehe..tau la pic aqasha tue rupe cam sape.. lalala~... >_<

MaYa MustWany said...

kami tgk2 macam tuh je.boring lak.novel lagi best.kelakar la bila part nak iklan ayu jalan kat aqasha.hihihi..