tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, January 30, 2012

Snickers mengenyangkan??

Iye ke snickers mengenyangkan?? Pesal ak cam rasa idak.. Ak pernah try makan snickers di mana sebelum itu tanpa makan apa-apa.. Bertambah dahaga ada la..huhuhu.. Lain tekak lain rasanya kot kan... sedapkan hati sendiri!




Jarang ak nak beli.. Melainkan ada yang sudi belanja, ai rembat aje.. muahaha.. Entah sapa nak belanja dia ntah ^__^  Meh la belajar wat pizza versi ak kat sini yer.. TQ..
n/y : Berusaha dengan penuh tabah
menyiapkan apa yang patut..



guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

27 dak comei sayang YUI:

eima said...

aku pun sama tak kenyang mkn 4 mungkin kenyang kot....

AnneRaini said...

memang tak kenyang pon. akak pernahlah try mkn ni jek utk sarapan..last2 terus masuk angin...huhu

mizzkechique said...

mkn ckit dh xboleh blahh.. manis sgt..

Azhafizah[フィザ] said...

fiza suka makan snickers bile teringin je..memang kenyang lah kot.sangat penuh rasa coklat dan nutts..hehe..nyummy~ eh cam teringin pulak ni

Tihara said...

maneh kan..nk kenyam camne.. hehe ..akk pn rase tk kenyang kalo setakat mkn coklat jek ..huhu :)

era kecik said...

tetiba je rasa nak makan.. hehe =D

manis said...

kalau akak yg makan menatang ni, satu batang ni mau 2-3 hari baru habis..kdg2 jejak seminggu..ehehe..

nur anis said...

sedap cekelat ni. tapi memang jarang sgt beli sebab bukan penggemar cokelat tegar. tapi memang kena minum banyak air kalau makan cekelat cam ni kan..

aTy _faRed~ said...

akak teramat suker makan snikers mase pegnan ni...sedangkan dolu2 biase2 jer..tah ape kene tah tekak ni rase sedap sangat pulak snikers ni sejak due menjak ni..;p

saffiya_aleesya @ echa said...

takmo laa..manis lagipun jadi dahaga jer..Encik Saiful suka makan Kit Kat kalau nak buat alas perut..

Izz Faizah said...

alamakk...yui tnjuk gmbar snikers tros meleleh..hehe...sye ske snickers wlaupun tak mngeyangkan..

Nisa Greennnpanda said...

xbrape suke la mkn snickers..
coz xgemar kcang, ngehehe.. XD

Ayied Zudin Hashim said...

hye. actually xmengenyangkan pun ~ sme la kiter, mne ader pnah knyg nk mkn snicker nie bile time ase mcm nak mkn jer..

msredcheesecake said...

Xsuka snickers... Melekat2....

eMMe said...

tak penah makan, n lama tak makan snickers...confirm manis melenting! mmg standby air kosong kat sebelah, heeee~

Nur Intan Syafinaz said...

Snickers sesuai di jadikan snack in between meals.
Lagipun tak boleh ambil selalu sebab sugar level agak tinggi..sekali sekale boleh la..
hehehehe..
tiba2 rasa cam nk mkn snickers pulak..

EruzuLiyana said...

okay, sy adalah peminat setia snickers, patut la terasa macam diseru..haha

Miss Nadya said...

nad beli jugak..:D

hehe....

Miss Nadya said...

nanti kalau yui ada mesti best..:D

ila said...

knape ramai org coment tak kenyang?

iLa makan kenyang la..n snikecr nie mmg sedappp..

dah meleleh nie,haha

Azmi Khan said...

wah gigi berlubang....
klu masuk kat lubang gigi mesti sakit punye.....
hehe.....

Eza Boom Boom said...

jarang kot Eza dapat makan snickers ni. hihi. barang mahal. aiseh, konon je tu.. hee, sebenarnya tengah diet. :P

Eza Boom Boom said...

jarang kot Eza dapat makan snickers ni. hihi. barang mahal. aiseh, konon je tu.. hee, sebenarnya tengah diet. :P

Cik Azizah said...

asben jijah sebelum tidoo mesti makan snikers ni..mmg faberet die!

Bulan Syurga Firdausi said...

x suke sgt mkn mcm ni hehehe

Aishah Jahirah said...

samalah yui...tak mengenyangkan bagi akak.perit tekak ada lagi kalau tak minum air.ye la lain org lain rasa after makan tu kot...;p

cik ayuni said...

yuni sgt suka sniekers...agak selalu lah beli...tp untuk mengenyangkan tuh..mmg tidak...sekadar nafsu nk makan..