tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, January 16, 2012

Hobi baru mengunyah GAJUS

Ak tak tau la penangan apa buat diri ini tergila-gila pada GAJUS.. Harga?? Tak usah nak citer.. paket kecil pon dah RM3 + .. * macam membazir duit aje!  Mula-mula beli yang paket kecil tapi bila difikirkan, agak rugi untuk insan yang "gila" mengunyah macam ak ni!!




Jadi, beli aje yang besar.. Baru RM 9 +.. Tahan lama.. Banyak kali ngunyah..muahaha.. So,inilah hobi baru ak.. Hobi semasa kome camne lak?? Nak tengok ak mengunyah ea..hikhik.. mai sini..ak kasi yer.. lalala...


Setakat ini suka gajus keluaran Tong Garden


Oh ya, ak masih keliru camne guna churp churp..
tengok ajela belah kanan atas ni ---->
Tolong ak!!




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

33 dak comei sayang YUI:

aTy _faRed~ said...

makan kacang ley buat otak bijak..:)

saffiya_aleesya @ echa said...

yer dulu aku pernah jadi ketagih makan gajus tong garden ni..asal g 7eleven je benda ni laa yang aku beli.tp skrg tak dah hehehe..skrg ni suka beli koko crunch pulak..huhuhu

Aishah Jahirah said...

lebih elok ngunyp kekacang drpd keropok...hehee
yui akak pasang churp2 tp xreti nak promosi...income xde pun..huhuu

Izz Faizah said...

suka gak mkn kekacang ni...terutama nya time dlm kete nk jalan jauh...huh..syiokk

Cik Rose Cute said...

makan kacang timbul jerawat hihihi

ShahzCudin said...

mngunyah je keje..hahaha
klo sy suke maruku ikan..sedap mngunyah jgk tuh..

anitadiana said...

yui..memang sedap...tapi agak mahal lah tu...

fiQ'Ra said...

mkn kacang ni banyak2, lidah jadi sakit.. nape eh? tapi kacang ni sedap

Rapunzel Cikilolo said...

aah gajus memang sedap tapi best lagi kalo makan tong garden yang nut cocktail tu. semua kacang ada. harga pun mahal.. haha

Amy Syaquena said...

x suka makan kacang setiap kali makan mesti macam banyak jerawat tumbuh...

Eza Boom Boom :) said...

Eza suka makan gajuss. Tapi mahal kan?? Time raya je, parents suka beli berkilo-kilo kat brunei. hehe.. So, raya je la makan. Dah habes gajus rumah sendiri, g rumah kazen plak. Hee. biasalah hidangan hari raya, kurang lebih jee.

CekbOlat-bOlat said...

Oh GAJUS ! sedapp.. bolat lgi suka mengunyah

zOeY zAu YaH said...

mmg sedap nih..

Munnafendy said...

gajus? sedap gak tuh tp ai gila kat kacang bijak @ nama dia kacang pistachious

nur anis said...

gajus sedap sangat..tapi mahal..so, beli kuaci yg dah siap kupas kulit tu je...pon sedap..:)

IntaNBerliaN said...

parent akak pun suka kunyah ni..hihi

Azhafizah[フィザ] said...

sedap!.memang suke kunyah kunyah ni.hehe

msredcheesecake said...

Gajus memang best, tapi mahal la.... Nak makan pun kena jimat cermat...hheee

eima said...

klu gajus yg dibakar sendri lagi besh ..... rindunye .....

aimie amalina said...

hehehehe
sedaaappnyeee kekacanggg :)

suke2!
kalo ade ni kejap jek abis..hehehe

AnneRaini said...

akak pon suke gajus tp mahallah...

p/s;blog akak prob sikit...dah bengong agaknya...huhuh

smilenajah93 said...

saya suka ~~~ dap dap !

noor said...

kcang gajus mmg best..lemak2 gitu..klau msk ltk gajus pon sodap!

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

ehhh sama arr mcm moon..suka gak.. xkesah arr mahal..janji sedap.. suka sgt..

::CIK LYNN:: said...

kalu kt sni, 1 ckp rm9...1kg rm15...kalu xslap la...hehe...

fieda said...

ni mmg sedap dikunyah..

hatiAMIRA said...

gajus bgs utk kesihatan jugak tau :)

Fathiah Hamim said...

sedapnyaa cashew nutttt

Miss Nadya said...

sedapnyer..:)

Cik Azizah said...

suke kuaci..bosan2 duk mengopek kuaci ni.. kalau beli yg dah siap kejap je dah habis..

Cik Anita said...

jajan mahal~

Nita memang tak beli..

J.Syazwana said...

gajus sangat mahal :(

tapi sedap :(

Diyana Ali said...

best nyaa gajus , lama tak makan . kalau otw balik duk dlm kete ke mesti beli. hehe