tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, January 17, 2012

Review BLog Bersama NorNadiah Dot Com









Nad suh ak eh silap, sesiapa yang join reviewnya ini
review blognya yang comel itu!! * bukan bodek tapi kenyataan!!
so Nad, sila baca karangan yui yang simple + pendek ini..


1) Blog simple tapi menarik, penuh informasi yang agak berguna
2) Suka tengok kaler PINK yang ada * coz ak suka pink juga,muahaha
3) Background hitam tapi tetap menawan
4) Loading pon ok aje..memudahkan kerja daku
5) Widget yang cantik dan tak serabut
6) Bijak combine kaler dalam blog


Eh,macam banyak aje ni..apa ko melalut ni yui!!
hikhik..
dan sedikit tambahan, Nad juga seorang blogger yang
PERAMAH!!!
ai like okies..contohinya kerana dia mesra alam..


Okies..settle keje review..
^__^
Pasni leh review blog giler-giler ak kan..
hikhik..


UPDATE : Sebenarnya dah tutup, ak aje tak perasan!!
waaa..adakah diterima?? alahai..takde rezeki...


Yes2!! Nad terima..
TQ dear..





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

10 dak comei sayang YUI:

Penjual Reflesia™ said...

nak joint jugak la akak..hihihi =.= time kasih sebab akak diam (makne akak setuju) wahahaha...

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

comeiii org nyerr

WuMing said...

Hmmm...terbaeekkk...

Eza Boom Boom :) said...

tak pe yui, mesti nad terima tu.. hehe. kita kan friend forever :). kih3..

Original CikTeddy said...

nad kan baik,trime punyer :)

Azhafizah[フィザ] said...

orait..akan menerjah pasni.^__^

Miss Nadya said...

Hik hik...suke2..ngee..

widjet cntik??hehe..pandai2 jerk yui ni..:)

accept2..:)

nanti nad senaraikan..:)

Aishah Jahirah said...

yui jd penutup...hehee.

Nisa Greennnpanda said...

nad mmg mesra alam..hehe.. ^_^

smilenajah93 said...

hahaa !! bestie foreve :)