tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, January 16, 2012

Selamat hari lahir ke 25 rakan blogger!!!

Entry di pagi hari ingin dimulakan dengan ucapan..




kepada rakan PUO juga rakan blogger iaitu



Dengan ucapan




Meh nak bagi sepotong cheese cake. hikhik..



Kenal tak sis eintan?? dia ni senior ak waktu di
memandangkan dia juga rakan blogger
mungkin ada di antara kome kenal kan..
Jom jom beri ucapan padanya dan doakannya yer..


Singgahla blognya di sini..


Selamat hari lahir sis..
mmmuuuaaaahhh!!
* kasi flying kiss sikit..ngeh3..





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

19 dak comei sayang YUI:

saffiya_aleesya @ echa said...

ok note!! akan terjah ke blog sis eintan..

Cikpuan rara said...

k.rara pon puo gak.hehehe

IntaNBerliaN said...

selamat hari lahir gak eintan.. muda lg la.. br 25.. :-)

✿ pink velvet ✿ said...

x kenal pon? hehehe~
yui batch mane kat puo?

mizzkechique said...

epi bufday utk beliau.. :)

eima said...

epi besday utk kwn mu tu dik....


i'm back dear.......hehehe

Yatie Awang said...

nak juga kek tu..

Cik Azizah said...

happy besday sis!

Cik Muda said...

happy birthday.!

Bulan Syurga Firdausi said...

selamat utk kwn yui tu ye :) hari ni pn besday akak sebelah tempat duk sy kt ofis ni..die da 26 thn da..sy ejek da tue :P
p/s comel kn hitam smua kucg2 tu hehehe sbnr nye memg entry tu nk bg kt yui cz tau yui suke kucg ;)

Nurul ain said...

hb!!! :)

WuMing said...

Hepi birthday untuk beliau juga...

Eza Boom Boom :) said...

happy befday kat dia.. hee, nak terjah jugak laa, birthday girl tuu..hihi.

eintan nurfuzie said...

tq2 terharunya..hehhe..anyways akak ok jer....x kisah pun

Azhafizah[フィザ] said...

happy birthday sis intan..semoga dimurahkan rezeki dan dipanjangkan usia.aminn

eintan nurfuzie said...

mmm...jauh kot...wa!

aimie amalina said...

huwaaaa
selamat hari lahir blogger2 PUO..
hheeee


eh..kembo PUO ke dulu..
kite mang baaaanyaak member kat PUO
hhehee :)

amik cos ape dulu yui?

smilenajah93 said...

HB jugaaa ~

Cik Anita said...

best lah gini, siap ada special entry!