tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, January 12, 2012

Tajuk dan isi entry lebih kurang sama? Ni nak marah!

Marah?? Erk.. takde makna.. hihi.. bukan apa,ak terkejut saat membaca komen di entry ini oleh Syahrul.."gosip" bermula saat ak menggunakan tajuk Ilmu dan harta manakala Syahrul punya tajuk Belajar dan ilmu ..





Argh!! Ni mungkin komen ak wat dia terfikir ak marah..hikhik..takde takde.. ai xmarahla.. setiap orang ada idea tersendiri.. lainlah lau tajuk sama,ayat semua sama, mungkin agak sikit marah * sikit aje ea! Topik entry sama / copy paste  pernah dibincangkan [ sini ] Maaf ea.. wat salah sangka lak.. PEACE!! 


Dont worry.. pada kome yang lain, lau ada hati nak copy silakan.. ai xkisahlah.. ada kredit ke x..its up 2 u.. hihih.. bukan senang nak tengok ak marah.. tapi cukup senang nak ak buat tak tahu.. * eh,apa kaitan ni??


 

guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

18 dak comei sayang YUI:

eMMe said...

HEHEHEHEEEHEHE~
Garangnye muka baby tu, agaknye camtu la rupe Yui kalo marah
tak takot...jom main kejar2..

better kasi kredit la, alaaa...ape la salahnye kasi tau amik or pinjam barang org..susah ke nak minta izin
adoyai.... sabo yui...cool man...

nur anis said...

hehe...suka tengok orang tak memarah macam ni..:)

Aishah Jahirah said...

heee...ingat yui marah sape,tgk muka bby 2 garang smcm je. tula kdg2 tajuk hmpr nk sama tp isi haruslah lain cikitkan....

Butik fiQ'Ra said...

hehe.. topik yang sama tapi lain penerangan.. tak apa :) yui dengan cara yui, dia dgn cara dia :)

Eza Boom Boom :) said...

hee, Eza tak pernah lagi jumpa yang sama dengan tajuk Eza.. Hee, original tu paling penting dalam penulisan blog. Hee, kalau dah di copy dan paste, boleh bikin panas :P

Cik Azizah said...

tak pe..entry kan lain2..yui dgn cara yui kan..die gan cara die..kdg2 mmg kita tak sedar sama entry gan org lain..tp bukan maksud copy pon kan..

CekbOlat-bOlat said...

kalau kita copy paste.. haruslah backlink kn.. nyatakan sumber dri mana korg ambek.. haishh >_<

saffiya_aleesya @ echa said...

kebetulan tu yuii..hehehe

Aien Not Alien said...

garangnya..tapi masih comel.. mesti yui macam tu...hihi..

tersama tak sengaja je tu.. :)

merahitujambu said...

awk x marahkan.kan..

Azhafizah[フィザ] said...

berblogging dan sampaikan dengan cara sendiri itu lebih bagus.kan?

Nurul ain said...

renungan tajam sgt tu... takut org tengok... heeeee :)

Cikpuan rara said...

biasalah tu.blogger dh terlalu ramai.so entry akan sama.tp jgn smapi copy paste sudah.

cik najihah said...

x nk bagi kredit x marah. sentap aje haha

smilenajah93 said...

hahaa ~ ntah2 xperasan kot kak ~ hee ~

aimie amalina said...

hehehehe
tgh paham ayat kembo yg last tu
hehehe :p

anitadiana said...

takutnya tengok beby tu marah..yui kalu marah tetap comel...

Juliet_iRa~" said...

heee..jgn mrh yui..;p

sll ira akan bg kredit..hee