tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, January 17, 2012

Syed Haninda Aulia' semakin comel!

Anak saudara Mak Long Yui ini dah besar * anak sepupu, kira anak sedara kan?? comel dah dia!! Makin tembam, makin nampak kehandsomannya.. Alahai..teruja ak tengok baby cute ni.. Terasa nak cepat ada anak sendiri.. erk! ngarut!! 


Kalau sebelum ni, wajahnya macam ini, jom kali ni kita tengok perkembangan selepas lebih 2 bulan.. Ak sempat nak curik curik amik gambar dia.. Bukan senangkan nak jumpa * walau rumah dekat aje..ahakz!





- Toklang/Mak ak pegang-


- baru pas menguap -




Alahai..geram toi ak tengok baby ni.. Kami panggil dia Aulia'.. Aulia', mak long yui rindu kamu la.. xpuas sembang dengan kamu aritu.. Jangan pelik,dia dah pandai menyembang tau.. Nenek dia pon perasan aritu..hihi.. mesti nanti jadi anak yang soleh... amiinnn..




Haa..dok tengok tu..mesti teringin kan??
cepat-cepat.. ngeh3.. mengarut!!



guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

22 dak comei sayang YUI:

Yatie Awang said...

budak2 kan kalau kecik memang comel, nak nak yang tembamm..hehe

nur anis said...

anak sedara saya pun tembammm...huhu..geram kan tengok diorang ni...

Nurul ain said...

comelnya anak buah yui.. :)

mary ann ;) said...

comel! ;)

Nida said...

memang sangat tomel.. apalagi Yui... cepat-cepatlah kahwin..hehehehehehe

Azhafizah[フィザ] said...

cepat aulia membesar.nanti dah besar boleh tolong mak long yui buat keje.hihi

AnneRaini said...

Aulia bukan nama pompuan ke???

tapi die memang comel.comel sgt.

fieda said...

mesti dah pandai main agah2 ni..tomey..

eima said...

shapit sila cepat pinang yui ....

saffiya_aleesya @ echa said...

besar2 macam ni kan memang geram jer rasa nak cium2 selalu jer

Aien Not Alien said...

alahai comel anak buah mak long yui.....baru2 ni aien baru melawat anak kawan... comelll..


kawan2 ramai dah kahwin ada anak...huhuhu...

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

chomel sesangatt..nak cubit pipi dia bleh takk..hehehe

Cikpuan rara said...

bulat nya mata dye.

Aishah Jahirah said...

anak sedara pupu....eh aulia selalu gegurl...hehee sonok layan budak2 yg baru nak bersembang ni.mmg la xpaham apa depa nak ckp tp best je rasa...

anitadiana said...

geramnya tembam..mcm donat....kecik-kecik dah hemsem..rambut terpacak...

ne ada lagu ...mcm lagu doremon tau...
mukanya bulat-bulat'
pipinya mcm donat"
ngang-ngang budak ne bernama....aulia...

Syaifuddin said...

comel la......saya.....kan3 ?
haha

Cik Azizah said...

mak ai bersemangat baby ni..comey sgt!

Nisa Greennnpanda said...

mmg comel aa...nk dukung die.. lame xdukung baby, hehe..

zahidahwahid said...

besarnya mata dia...geram tengok..pipi tembam rasa nak picit2...kekeke

smilenajah93 said...

amboiiii , xtahan tgk mata die . hehe ~

Juliet_iRa~" said...

sekali pndg mcm baby boy..hee..rmbut cacak2 kot..

mata bulat!

MaYa MustWany said...

baby ni yang wat kita geram,pp & matanya kan.semalam anak buah(anak abg sppu ) datang,alahai tembamnya pp.geramnya.rasanya picit2 je.