tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, January 03, 2012

TUTOR : Cara nak bertukar kepada FIBOX

Okies, memandangkan sis rara dah tanya ak kat cbox, bila ak nak bertukar kepada fibox <-- even ak baru kenal! terus laju jari jemari yang makin montel ni tekan ke Fibox .. Dan tanpa rasa segan silu, ak sign up, isi apa patut..


Step yang simple harus kome ikuti jika turut mahu 

Pergi ke web Fibox > sign up > isi detail yang perlu > amik code > dan paste kat Add A Gadget




Itu sahaja,step yang mudah.. tapi ak tak remove ea cbox ak.. ak just jadikan Fibox ni sebagai alternatif len if cbox nak wat hal dengan ak ^__^  cara nak sign up memang mudah .. tryla ea..tak rugi..benda pon FREE kan..ahakz!!


Nak tau cara lagi detail,kome leh lawat blog wanhazel di entry ini .. dia ada letakkan cara beserta gambar lagi okies... tq wan coz jadi insan kedua berada di fibox yui..hikhik..



n/y : Mana tau, t cbox nak berbayar
bagai lak macam shoutmix tu..
tak ke naya aje..hikhik..



guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

29 dak comei sayang YUI:

Anum said...

jom try
thanks yui

saffiya_aleesya @ echa said...

aku pakai cbox jaa..harap2 tak laa kena charge mcm shoutmix tu

fiQ'Ra said...

hehe.. fibox pun okei je tgk.. mas dah tukar fibox :)

Diyana Ali said...

dah try, jom reramai try lagi :))

Eza Boom Boom :) said...

nak tukar fibox jugak laaa.. lebih cantik :)

Cik Muda said...

tak ley buka lol///huhu

Cik Azizah said...

dah guna dah..siap cbox n fibox lagi..hahaha

smilenajah93 said...

org suka gune nie kan . knp x gune cbox je ek ?

Nisa Greennnpanda said...

fibox nmpk comel aje..kn?
hehe.. ^_^

Nerdy Zuera said...

Dah tukar fibox, :)

Azhafizah[フィザ] said...

mudah je kan..best jugak pakai fibox ni

AnneRaini said...

tgk entry nusha ni baru akak teringat psl shoutmix tu...sekali tgk shoutmix akak dah blank je..hihihi.

akan ku tukar juga tp tunggu mood rajin dtg...

Saddila said...

jom tukar ramai2 . sgt ohsemmm :)

tya omar said...

nasib tak guna shoutmix tu. Alhamdulillah. kalau tak kena charge lah.

anitadiana said...

yui tak jadi lah..he..he

Miss Nadya said...

eh eh yui...ada dua pulak chatbox..:)

Miss Nadya said...

nak wat..:)

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

tgk fibox mcm best la pulak...

MaYa MustWany said...

cayalah,kita geng!

::CIK LYNN:: said...

dh tkar dh...=) cm bes plak fbox...nk gna fbox ke cbox??pk2..=p

Syakirah Rozuan said...

Nak try laa. Thankss (;

fieda said...

jom tukar...!!

Juliet_iRa~" said...

wahh rmai dah bertukar ea..heee

:)

Tihara said...

akak tak der..hewww :)

aimie amalina said...

weee
sy pon dh jadi pengguna fibox :)

J.Syazwana said...

dah lama tak pakai chat2 ni.
takut tak sempat balas kunjungan.
huhuhu

Azmi Khan said...

tp fibox nie risiko die besar gak....
or boleh dpt trafik tanpa masuk blog kita.....

Pondok Usang said...

tu laa.. nak kene tukar jugak laa.. huhu.. selamat tahun baru..

eMMe said...

shoutmix akak cam dah black out je, hahaha..mujur ade yui tengs, akak gune fibox yg yui sibuk perkatakan ni, hehehehe......