tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, January 10, 2012

Kentut



Kentut yang tidak berbunyi
tetapi
mempunyai bau yang sangat kuat
itulah yang paling teruk  ^__^


Maksud disebaliknya


Lebih baik berterus terang
dari berlindung di sebalik bayang-bayang..
Tak perlu kutuk bagai di belakang ea..
TQ..



n/y : Suka suki ak aje rekat ayat camni..
ahakz!! suka-suka




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

34 dak comei sayang YUI:

Eza Boom Boom :) said...

Betul-betul. Kalau nak kutuk tu, fikir banyak kali :). Kentut adalah benda yang paling annoying. Hahaha.

Anum said...

sangat bahaya
jauhkan diri

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

wlppun reka camtu..tapi mmg kena... hehehhe

*SiRibenMerah said...

ok busuk!

nur anis said...

haha...kalau tetiba bau busuk kentut tu..perghhhhh..memang geram la sape yang melepas tu...

Nisa Greennnpanda said...

b'trus trang adalah yg terbaikkkkk.. ^_^

CekbOlat-bOlat said...

bolat suke kentut ! kbai

saffiya_aleesya @ echa said...

kutuk belakang..busuk punya orang!!!

Diyana Ali said...

like :)

AnneRaini said...

yui kentut busuk sampai bau kat sini..hahhahah..

:p

Aishah Jahirah said...

nak kutuk...pegi depan2..hehee
p/s:mmg duduk menyempit pun pic tu yui...;p

Miss Nadya said...

hahaha...nad terkentut lah..:p

Cik Muda said...

kentut nikmat...~

Cikpuan rara said...

tak suke tol org cm ni.nk kata kata depan2 lah.hehehe

smilenajah93 said...

betul tu .. berterus teranglah walaupun pahit ~

Miss Nadya said...

ala sayang..komen tadi tu mcm mn ye??hehe...tak paham..;)

Teenager Housemaid said...

haha..
walaupun macam sengal tapi, maksud die mendalam..
yeah, yang tak dengar tulah kadang2 tikam dari belakang..(dah masukkan yg baru punya simpulan bahasa, peribahasa? err apa2 bahasa la)

Juliet_iRa~" said...

hehehe..betul2..;p

setuju..heee

J.Syazwana said...

hahaha. betul tuh.
kalau tak puas ati cakap je lah depan2. hehe

anitadiana said...

wah...kak ita like..tapi tak semua org suka berterus terang yui..

Azhafizah[フィザ] said...

kentut bau takpe..hihi..message ringkas tapi padat dengan kata kata tersirat ^__^.semestinya jangan kentut senyap2 tapi bau BUSUK..jangan busuk hati.

PinQib said...

kalu senya; memang berbyni kan kan kann

Istighfarin said...

simple tapi penuh arti :D

klo boleh, ajari cara bikin tombol like fb di bawah postingnya donk,,,, keren tuh :O

Cik Azizah said...

kalau gentleman cakap depan2 lah..pe brg kutuk belakang..ekeke :p

♥e'in♥ said...

org yg mcm nie tak payah layan yui.. tp kan kentut yg tak bunyi tu mmg busuk laa.. hahaha!

aimie amalina said...

kembo nnti tgk fb ye
hehehheh :)

Tihara said...

hati yang busuk lebih hina dina dari kentut yang busuk..mcm tu la maksud nya kan.. :)

ShahzCudin said...

kesain kwn hrtu..tgh kusyuk jwb exam tetibau bau kentut yg xtaw dr mana pncanya..bau pon bleh thn menerut beliau..hahaha

IntaNBerliaN said...

oo tidak.. kentut yg xda bunyi tu... sgtlah busuk... hihii

syahirooAhmad said...

pulak yang lama tak ke toilet.. Mau sumbat pale dlm plastik. hehe..

MiszMaryaNe said...

lega jer rse bila dh kentut..hehe

Mishter Izwän said...

silent killer tuh nme nyer!!!

feel free to visit me at speechless009.blogspot.com

Cik Anita said...

kentut itu bestttt~

hehe

aTy _faRed~ said...

eeerrr...akak asyik terkentut jer sejak2 pegnan ni..;p