tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, January 19, 2012

GODEK-GODEK : Ambi pur mini fresh

Sebelum ini pernah dok godek-godek pasal eyeshadow simply siti pastu pasal krim kontur mata safi rania gold .. Harini ak nak godek-godek lak pasal Ambi pur mini fresh..  So, meh tengok hasil bebelan ak selepas 2 3 hari gunakannya..




1) Mula-mula buka cam takde bau!!
2) Letak gantung antara pakaian
3) Bila bilik ditutup, buka pintu aje, terus bau tu menghimbau
4) Okla baunya.. boleh tahan..


Sebenarnya ak suka yang lagi satu.. ala.. yang sembur ikut time tu.. * lupa pa namanya Tapi memandangkan tangan ni gatal nak cuba yang atas ni, tu p beli.. Ak suka bau buah ni.. Rasa nyaman aje.. Kome tryla.. Buh kat almari kasut ke * kalau kasut busuk,hikhik.. 


Secara kesimpulan, tak rugi mencuba produk ni.. tapi bagi ak better guna yang semburan tu.. lagi puas hati!! * walau harga mahal sikit Harga produk ini lingkungan RM 4 - 5 kalau xsalah... Berminat dengan iPhone 4s ?? Ak mampu tengok aje..hikhik..






guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

21 dak comei sayang YUI:

nur anis said...

dah lama x guna pewangi cam ni..tapi selalu mesti beli pewangi lavender..:)

Ardini Humaira said...

dni beli yang otomatik sembur tu :D

Aishah Jahirah said...

zaman belajar dulu mmg suka beli gntng dalam almari....

eima said...

suka yg warna merah tu ..bau cam epal merah kot...sedap

Munnafendy said...

yg ni bau ok gk tp agak menyucuk idung..try yg color maroon, wangi gila! sy selalu letak kat kereta =)

mizzkechique said...

ambi pur sgt sedap baunya.. eh?? hehe

cik najihah said...

ambi pur jugak yg sedap yg lain x tahan bau die

Miss Nadya said...

nad guna warna hijau..

eMMe said...

akak selalu beli yg ni utk kereta akak, heeee~

IntaNBerliaN said...

a'aa betoi yg jenis sembur tu, akak pun suka..hihii.. puas bau wangi..

Teenager Housemaid said...

lipstick simplysiti best!
*tiba2 out of topic* hehe

WuMing said...

WuMing pun suka beli benda mcam ni...

Try mcam-mcam

gades pelik said...

suka letak dalam almari baju..biar wangi baju3 tuh..hehe

Azhafizah[フィザ] said...

fiza suke bau lavender..nak tertido bau ^__^

fieda said...

kak fieda guna yg sembur tu je..

Cik Azizah said...

jijah guna pennyembur je..lavendar kot tak silap..sedap baunya..

Nisa Greennnpanda said...

hehe.. sy pun suke ltak bnde wangi2 nie gntung dlm almari bj.. br wangi aje slalu... ^_^

Cik Anita said...

ouh.

Nita memang tak suka lah bau-bauan~ pening! tak taulah kenapa...

aTy _faRed~ said...

akak suker pakai yang ni...warne pepel biru tu...tapi kalau letak kat luar cth bilikair ker..memang bau cepat jer habesnyer...

Juliet_iRa~" said...

xpnh try pewangi camni..ngeee

smilenajah93 said...

yeke kak ?? best tak bau dia ?? hm , kalau pintu xde bilik macam mane pulak ?