tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, July 25, 2011

Fesyen tudung utk ganti PAYUNG time hujan..

- sekadar hiasan -

haa,nmpak tajuk ak untuk entry kedua ni?? perghh!!
ak kagum lak ngan FESYEN tudung skg ni..

tudung ala belit-belit, pusing-pusing, guna pin aja..mcm-mc lg laa..
ak pon stakat bese-bese aje kot..yg luar biasa lom try!
pakai baldi atas kepala pon ok gak kan..hakhak..


so,skg ni ak nak tunjuk fesyen tudung KHAS pabila musim hujan..xyah dah pakai payung..
meh kt tgk sesame yer..




haaa,amacam?? teruja tak nak try??
org wat ala-ala sikit aje muncung tu..
ni dah cam mmg nak tutup MATA!!

hai,fesyen sungguh!!

sapekah pompuan itu?? itu adalah adik ak..
gmbr tu ak amik bila ak sekeluarga jenguk dia kat Matrikulasi Gopeng sabtu lepas..
dan pabila dia tau ak amik gmbr curik,tros laju dia blah!!hahah..




tgk tu,mak ak siap buh dalam bakul..tu sume MAKANAN dia..
lapaq time belajaq kan..waaa..


n/y: ak ada gtau dia ak nak upload pic ni dalam FB..hakhak..kakak yg baek kan aku ni??


guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

9 dak comei sayang YUI:

mizzkechique said...

boleh menghalang UV sekali.. hehehe

syieda_joy said...

hahaha...kompom ujan xkene mekap..hihihi

akak ni..hihihi ^_^

mia said...

hahhaaa..comel sgt..ehhee..tu kira sarung je sbb family dtg kot..tp still comel..

nuyuEna said...

sian adik..t rye mintak maaf la yer..:P

merahitujambu said...

lepas ni tidak perlu krim pemutih muka ..hanya pakai tudung saja boleh putih..=p

r'Da said...

kan nuyui.. skang ni mcm2 pesen.. suke nengok..

Fad said...

haha...adik sndiri rupanya..nasib baik..kalo x msti kena pelangkung...hehe

Cik Azizah said...

hish2 nakalnya kakak dia...

aTy _faRed~ said...

kalau akak pakai tudung yang ala2 ade awning tu..laki akak tak suker..sebab die kate...kalau akak tak rimas..die yang rimas nak tengok.. hahaha..kejam...;p