tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, April 26, 2012

Adakah ini bakal pengganti Najwa Latif??

Bila buka link youtube yang diberi oleh senior aku ini ---> abang Khaled. Terkedu dengar suara + videonya. Senyum sokmo aku okay. Eh lupa lak, kawan-kawan pejabat juga. Hihihi. Kalau korang tak percaya, meh tengok video ini


- macam adik dengan abangkan? HARUSLAH! -


Amacam?? Haaa. Aku dah bagitahu abang itu, sebarang komen dari kalian bukan tanggungjawabku. So,buatlah or katalah apa korang suka. Muahahaha. Dengar, perhati dan KOMEN. TQ ya semua. 


Jomla pakat support "artis" baru nak naik ni. Abang Khaled ni senior di PUO merangkap antara orang kuat PRS PUO ^__^ . Ehem-ehem, abang! Saya support abang ni. Hikhik.




nota kecik yui
Adakah bakal pengganti??
Entry ini sekadar bergurau senda okay





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

27 dak comei sayang YUI:

Anum said...

la keciknya dunia
dia nie pernah satu kelas ngan anum masa pjj uitm

eima said...

o0o ... video tak leh tgk plak ... hehehe

Sherwieyna Muzzawer said...

salam kenal.hai si comel.i dah follow blog kiut ni.follow i balik ye..tq..;D

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam yui..singgah layan youtube.Sedap gak suaranya..hihi

are_lin@yu said...

ayu baru tau ni..bintang you tube jgk eh..hehe

Fazi Isma said...

penganti baru??

AnneRaini said...

mane leh ganti..najwa pompuan..tp kalo pesaing ye kot..hehe

Shiema Sufian said...

waaaaaa, nak tengok lah mcm ni dkt youtube. skrg tak boleh sbb uitm block Utube :D

Tihara said...

alamak tk dpt nk tgk..line habs quota ;)

muhammad khairiz said...

ni jejaka hero malaya tau huhu

khaled zulkafli said...

yui... hahahaha!

anum : small world right?

Cik Anita said...

alah..xleh view. nape eh?

Masz Sidek said...

hehehe... bolehlah yui duet dgn dia... ;p

IntaNBerliaN said...

nanti g tgk video tu :-)

❖ Syaa ❖ said...

Eh pehal camtu jehh --'
haaa pelik kelakar semua ada ahahahhaha

cik ika said...

ala..ta dpt tgk..:(

wahida said...

kat ofis aku ni segala mak nenek video kena block...
nyammmpaaahhhh...

Eza Boom Boom said...

lagu terbaru, kosong kosong kosong. hihi. najwa latif.. :)

uncHa said...

hee terbaik la kak :)

CikPuan Azizah said...

bintang dr utube.. lama2 popular gak t...

Linda Wahed said...

suara dia tak berapa clear la yui...
yui tak nak nyanyi ke??
Nti kaknda jadi juri tetap..
Hahaha

MaYa MustWany said...

kat ne video nya?oppsss

Cik Puan Muda Umi said...

wootwoot..hero malaya..hehe..:)

Cik Yatt said...

terbaik... *gaya boboiboy

NOOR FATIN said...

tenet slow xleh buka. wuwuwuw dah hensem, suara mst la sedap; ye daK? kekeke

cik najihah said...

bes x die kak

Azhafizah[フィザ] said...

nanti nak tengoklah..skang tenet slow pulak