tentang
banner
tutor
fb
home

Sunday, April 22, 2012

Satay Kajang



Ehem-ehem, kalau abah aku p KL
InsyaALLAH akan dia beli satay ini


Sekarang aku tak berapa nak gemar
makan 3 cucuk dah kenyang + muak!
Agaknya dah xlalu kot ^__^


nota kecik yui
Kira bersyukur dapat makan satay
ada lagi yang hanya mampu tengok saja
sedih kan??







guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

34 dak comei sayang YUI:

nur anis said...

perghh..sate..walaupun selalu makan, tak pernah jemu..tapi tak pernah lagi rasa sate kajang ni..

acheeqa farhana said...

sy suke makan satay..tapi tak pnh lagi cube sate kajang..hukhuk

Umie Artoqiemie said...

*GULP* telan ayaq lioq

fieha said...

x pnh mkn sate kajang..hehe

udie joe said...

sedap nye..untung la..dpt mkn satay..

❖ Syaa ❖ said...

Wauw bestnye......... Lapor jadinyee.

cik najihah said...

sedapnye sate da lame x melantak sate arnab..wee

Azee Hana said...

makan 3 cucuk je yui....??kalau saya bercucuk2 dah..lidi sate pon rase nak telan..kuikui...melampau la gitu ye sampai nak telan sume..hoho

Che Rosliza Che mat said...

RINDU NAK MAKAN SATAY KAJANG...BUJANG2 DULU SELALU GAK ORANG BELANJA HIHIHI

Noraim said...

dah tak sedap ke satay kajang ni? kama tak makan.

Tihara said...

haah betol tu..syukur alhamdulillah, nak sangat ikut cth Nabi kita, tk pernah merungut depan makanan walopon tak sedap tapi tu laa, selalu terlupa..akak pun bersyukur dengan nikmat boleh menumpang di bumi Allah..sedapnya satay :)

Azhafizah[フィザ] said...

kalau dah selalu makan memang akan rasa muak kan..kalau satay sedap,makan pun lebih.^__^

ShahzCudin said...

x lalu? rugiii...

Aishah Jahirah said...

satey kajang...satay hj samuri 2 ke...lama xmkn...wah untungnya yui dok prk dpt mkn satay kajang..:)

chemay said...

nak sateeeeeee
:(

biela bell said...

satay kajang sekarang berada dimana2 sahaja..hehehe

Cik Penguin_Solehah said...

sate kajang haji samuri plng sedap^^

Nor Nadiah said...

betui tu yui...tp klau dh xlalu nk mkn jgn d pksa..:)

Bloggers jom #Blogwalking dan join Segmen Miss Nadya :: Dapat Free Iklan 1 Bulan

http://www.nornadiah.com/2012/04/segmen-miss-nadya-dapat-free-iklan-1.html

Myra Jay said...

Samala MJ baru2 ni p singgah Sg Buloh tak beli pun Satay Kajang, tengok je dari jauh :)

Bulan Syurga Firdausi said...

x ajak pun p mkn satay kajang sob3 :(

Nurul Husna Mohd Hassan said...

saya suka sate!! hehe. dulu last makan sate kajang rm0.60 1 cucuk.

IntaNBerliaN said...

akak mmg suka mkn satay.. 2 3 cucuk xcukup sbb akak mkn byk..hahah

a'aa betoi tu.. ada org tu, dpt je kan...

[sutera kasih] said...

bila la bole mkn sate kajang huhu

CikPuan Azizah said...

ape2 satay mmg sedap..tapi jijah pon xleh makan banyak..cepat kenyang..

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

syukur alhamdulillah kan.. kita kat sini masih mampu menikmati mknn yg sedap2 kan..

Cik FaRiZaM said...

satsy hj samuri ke?

anitadiana said...

peh...terbaikkkkkkkkk..satay hj.Samuri kajang...sedap..kak ita suka makan saty perut

eima said...

seminggu 2-3 kali mkn satey tp 5 cucuk je 1 family .... tak penah lebih

izyantyPersonalTaste said...

pernah makan sekali je satay kajang, masa dekat rnr sg buloh..tapi yg tu tak best sgt sebab bakar guna karen bukan guna bara api......

NOOR FATIN said...

peh terliur. saya kalau makan lebih 10 cucuk tau :P

aimie amalina said...

dap kan?
satay kajang mang x leh mkn manyak
muak
hehehe
tap mkn gak
sedap
kekkkekeke :))

MaYa MustWany said...

allhamdullilah

aah la dh lama xmkn satay

nanakimie said...

nyummeh:)

Papa-NtiQ said...

Saya baru jer upload pics masa gi makan kat satay hj samuri di shah alam ari tu. ok laaaa tak der la special sangat hanya kuah dan sambal dia lain dari yg lain.
Senang2 tu jenguk la yer blog saya kat www.blogmakanbest.blogspot.com topik pasal makan, makan dan...makan hehe. Saya review restoren2 yg penah saya singgah terutama di area JOHOR...maklum la orang JB.
Jangan lupa follow yer blog saya TQ TQ bebanyak!!