tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, April 16, 2012

Percubaan pertama headband baby

Haluuu, Time cuti aritu sempat wat benda ini. Ini percubaan pertama dan dihadiahkan kepada anak saudaraku, Nur Zahira Amira.  Maaf sayang, mak long yui tak pandai nak buat, jadi camtu ajela ea.


- simple saja -


Order lain dalam proses. Menanti nak beli kain felt Khamis ini. Pastu, teruskan usaha murni daku. Muahaha!


nota kecik yui
Moga jari jemari ini tidak bosan
meneruskan kerja dalam
bidang craft ini


UPDATE
Dibuka untuk tempahan ^__^




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

35 dak comei sayang YUI:

Anum said...

comelnya rajin yui

shiema sufian said...

lawaaaa (:

Nafisah Ruslan said...

comel je.. kreatif sungguh :D

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

cumil! is pun duk tingin je nak buat, tapi xbuat2 pun.. keh3 (^__^)

Umie Artoqiemie said...

percubaan pertama macam pro aje

Masz Sidek said...

cantik... :D

J.Syazwana said...

tomel !
:)

are_lin@yu said...

cantiklah dear..sesuai untuk girl..hehe

CikPuan Azizah said...

comey la yunk.. bila mira pakai nnt mesti lagi comey!

nur anis said...

kartun kecik tu menambahkan lagi kecomelan la..:)

my eyes for shine said...

wah! lawa laa~ ni memang amek oder ke? hehe

Eza Boom Boom said...

macam mana baby nak guna tu dear? Eza tak faham pulak. p, sure.. sangat comel :D

Rapunzeel Cikilolo said...

yui, ni paling comel ape?

Wanieys said...

cantiknyerrr!!!! kreatif n berseni tangan yui heheee..

Nurul Husna Mohd Hassan said...

walaupun simple tapi tetap cute :)

✿ pink velvet ✿ said...

alolo~ comei sgt :)

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

wlpun nampak simple... tapi lawa laa yui :)

Tihara said...

cantik la yui..keep it up :)

Azhafizah[フィザ] said...

comelnye.siap ada nama lagi.nanti jahit pada scarf ke yui?dah siap mesti cantik ni

Rtp Farra Arisha said...

boleh tahan kreatif dan rajin sis yui! :) it looks beautiful on baby's head i think...

NOOR FATIN said...

lawa! siap ada kartun lagi.. heee

Cik FaRiZaM said...

wah cantik !..keep it up :)

[sutera kasih] said...

kreatifnya yui ni..smpai ke headband dh..

-SUPERGIRL- said...

skg nih rmai owg buat bd neh an . kreatif betol awk nih :)

ShahzCudin said...

x pandai nak buat..dah ok dah ni..yg penting, ikhlas..

BlueiceButterfly said...

~comel la..cubaan yang bagus..hehe

Nurfarizan said...

Simple tu menarik.. keep it up.. =)

Cik Purple Pinkypuff said...

comel la kak yui~~ hehehe.. :D jom, cp dah tukar color baru.. komen ckit.. :) http://littlequeenstory.blogspot.com/2012/04/jyeahhhh-suda-siap-tukar-warna-komen.html

Cik Anita said...

Yui yang rajin hokey~

uncHa said...

wahhh !! comel la kak !!! ^_^

Juliet_iRa~" said...

cuba la gayakan kat orgnya yui..hee

msti cute!

Aishah Jahirah said...

makin bertambah kreatif cik yui kita ni....:)

shida'R said...

comei lah ngeeee :D

nanakimie said...

aah,ltk kt modelnya..nk ngk:)

::CIK LYNN:: said...

cute la...=) kalu mirah dah bleh lompat, msti sakan dia lompat bla mak long dia kasi ni...hehe