tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, April 20, 2012

Jadual puasa yang dianjurkan Islam tahun 2012



Untuk rujukan bersama
Apa lagi, yang belum ganti puasa
moh ganti cepat-cepat ya ^___^





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

33 dak comei sayang YUI:

are_lin@yu said...

hihi ayu dah abis ganti...lh raya lagi sekali ni..hehe

Anum said...

alhamdullilah dah selamat ganti

Cinta Boolat said...

dah dpt dh jadual..pjbt ira blum dpt lg..dear u perak jgk keww???sama la kita

Masz Sidek said...

bila dah ada jadual macam... akan memudahkan kita umat islam kan... :)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

alhamdulillah. dah abis ganti puasa :)

eMMe said...

bersday akak 2 ramadhan dik! celebrate waktu buka puasa la nampaknye tahun nih, heheheh... aa'ah.. kene ganti puasa cepat2 ni, tak lame dah nak puasa... hehe..

mizzkechique said...

alhamdulillah dh hbs gnti thn lepas lg..

Pwincess sarah said...

alhamdulillah puasa sarah taun lps penuh.. hehe.. x yah nak ganti.. ^_^

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Tak sabar nk menanti Ramadhan menjelang....
Selamat berganti puasa pd yg lom ganti :D

CikPuan Azizah said...

tak sabar nak puasa n raya tahun ni...hehe

Azhafizah[フィザ] said...

Bereh...tak lama nak masuk ramadhan.^__^

uncHa said...

ehem..tak sabar rasanya nak menyambut bulan ramadhan kan...hee :)

IntaNBerliaN said...

adehhhh blm ganti lg pose ni...

IntaNBerliaN said...

adehhh blm ganti pose lg ni

Azee Hana said...

x sabar nak rayaaaa...tapi belum ganti pose ag..hoho

noor said...

oppss lom hbis ganti lg...tq for this entry...

cik ika said...

da lme da abes..mse rye lg gnti..hehheh

lisa said...

baru teringat ada beberapa hari lagi..nasib baik terbaca ni..;)

Tihara said...

bagus ni..thanks yui, sharing :)

Wanieys said...

Bagus la jadual tu..senang nak rujuk untuk puasa

Nurul Akmal said...

Belum nganti lagi.. :(

[sutera kasih] said...

x sbr tggu ramadhan :)

adan said...

thanks dengan perkongsian ini.. lelaki pun kena ganti kan..kan.. hehe

eintan nurfuzie said...

dh dekat dh

-SUPERGIRL- said...

wah sedar tak sedar dah nak puasa . tme kasih sbb ingatkan !

Nor Nadiah said...

belum ganti puasa..oh tidak..kne puasa cepat nih..

Cik Anita said...

baru je sembang pasal2 puasa tadi ni dengan opis mate.. hee.

LYAfrina said...

lya masih ada balance.. insyallah, next week start

teratak hati said...

dah nk ramadhan kan tk lame je lagi..

shida'R said...

xganti lg la yui huhuhu ^_^

Aishah Jahirah said...

senangnya tgk jadual macam ni...tak ganti abeh lagi puasa..

Che Rosliza Che mat said...

AKAK TAK START GANTI LAGI HIHIHI..

nanakimie said...

21july-180gos,ok noted:)