tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, April 10, 2012

ORDER : Keychain felt craft pink panther, pocoyo & angry bird

Alhamdulillah, settle dah sesi jahit menjahit semalam. Aku pon tak tahu nak komen apa pasal jahitan. Biar penerima nanti nilaikan. Hope sudi terima hasil tak seberapa dari aku ya.




3 design yang tidak pernah ku buat sebelum ini, alhamdulillah, settle. Kalau ada yang kenal apa maknanya berhasil lah kan design aku itu?? Hihihi. Siapa akak blogger yang sudi order?? Inilah dia kak msredcheesecake kita. Thanx kak.


- siap dipacking -


nota kecik yui
Dari semalam post pasal craft kan??
Hope takde yang jemu
Muahahaha!!




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

30 dak comei sayang YUI:

SarahSyafiq said...

comel sgt, yui.

Anum said...

sangat rajin..

are_lin@yu said...

ayu suka tgk post bnyk2!!hehe..mmg cute lah dear..;-)

IntaNBerliaN said...

comel je tgk hsil kerja yui ni...

Azhafizah[フィザ] said...

yeay dah siap jahit..cantik!

Saya Disini said...

dah siap..comelnye

eima said...

sbnrnya tatau nk komen pe ni ....
yg pasti ko mmg rajin ....

uncHa said...

hehe comel la kak ;)

CikPuan Azizah said...

sgt dedikasi yui ni..kejap je siap eh..bestnya tangan kreatif..

Rapunzel Cikilolo said...

singgah baca entri yui yang rajen...

aimie amalina said...

alololo
nnti nak temph kat kembo gak lah
bole kan?
hihihihi :)

Masz Sidek said...

tak jemu... bila tengok hasil craft yui ni... memang memuaskan... comel jer rupa craft tu...

saffiya_aleesya @ echa said...

makin comei2 hasil craft yui ni..;-)

noor said...

cute! kalau aiman tgk mesti nak heheheh

Cik FaRiZaM said...

wahh comel nye keychain. sy peminat n pengumpul keychain

nanakimie said...

ya ampun,serius!tiga2 tu comel bangat!kemas je nmpak jahitan dia,huhu....ebat la yui:)

cik ika said...

agry bird..agry bird

adan said...

comel.. kreatif tuan blog ni..

anitadiana said...

terbaikkkkkkkkkkk lah yui...

[sutera kasih] said...

yeyeyeye siap dh craft yui hehe x bosan pun baca post craft, suka tgk craft2 ni, kratif bah :)

shiema sufian said...

Wowww, lawaaa and really nice lah sis (:

Nurul Husna Mohd Hassan said...

berkat kesabaran, siap jugak akhirnya :)

Cik Purple Pinkypuff said...

alhamdulillah dah siap.. :D comel comel comel! x)

J.Syazwana said...

kreatif ! cantik !
huhuhu

fieda said...

yui..menjadi la...

shida'R said...

cutenyer..yui shida de req lah tp xtahu la yui nk ke xbt req shida ni hehe ^_^

MaYa MustWany said...

suka yg mata goyang2 tuh

suzie rahman said...

pndai yui wat,kreatip.

suzie rahman said...

pndai yui wat,kreatip.

^^eKaTiKaH^^ said...

comey comey ^^