tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, April 09, 2012

Otw siapkan keychain craft

Craft lagi!! Tadi pasal Brooch Riben Felt Double, sekarang mahu kasi tunjuk order seterusnya dari sis blogger peramah iaitu dot dot dot dah siap baru leh bagitahu,hihihi Agak berpusing juga pale otak nak buat coz first time wat design camni!!


- hujung belah kanan belum siap sepenuhnya -


Memandangkan tangan ni takde seni, haruslah aku draft dulu pada kertas putih. Then gunting, then potong kain felt itu. Perghh!! Agak penyabar untuk buat macam itu. Hihihi. Demi puaskan hati customer, harus ku gagahi. Ececehhhh!!


- mulut lom lukis lagi-


Dalam minggu ni leh siap. Nak jahit aje lagi ni. Sabar wahai jari, sikit aje lagi tau. Muahaha!!


nota kecik yui
Sabtu lepas sempat jumpa sis ina @ IntanBerlian
Siyes!! sangat comel orangnya
sayangnya takde gambar berdua =(






guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

36 dak comei sayang YUI:

nur anis said...

kamu sangat gigih!!!..:)

uncHa said...

hehe comelnya angry bird ^_^ spongebon <3 ada tak?

Fazi Isma said...

suka tgk pink panter ~btl ke ejaan tu... huhuhu

azam said...

rajinnya

Azhafizah[フィザ] said...

comellah angry bird tu..pandai yui buat

❖ Syaa ❖ said...

Rajin and sabor akak nie ek buat mende nie hewhew kalau Syaa dah habis rosak ahahaha

Saya Disini said...

cutenye

msredcheesecake said...

Waaa.... Comey comey.... Makin teruja.... Hhee.... Buat pelan2 jgn gopoh... Hheee...

deno said...

kreatif betul! :)

Cik Muda said...

hai rajinnyewww yui....klo kte separuh jalan je lar....

Cik Muda said...

hai rajinnyewww yui....klo kte separuh jalan je lar....

Izzah Ab Aziz said...

berbakatlahh... nice !

Tihara said...

makin cumel2 koleksi yui ..kretif :)

Anum said...

sangat rajin

Masz Sidek said...

comel... memang kreatif betul yui... :)

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

yuii!! wani nakkkkkk! haha

[sutera kasih] said...

comelnya mata angry bird tu hehe

are_lin@yu said...

mmg kreatif lah yui ni..sangaaattt jeles..hehe

Myra Jay said...

Comelnyer Angry Bird tu :)

Ni kira kreatif la ni Yui :)

IntaNBerliaN said...

alahaiiii kenapalah yui ni kreatip sgt... jeles.. hahahha.. akak bab2 yg melibatkan kesenian ni... mmg failed lah..hihii

lenkali kita jumpa sambil chit chat tau sambil makan2 tau.. baru best,,.. ni gambar pun xsempay ambik..hihii...

hubby akak siap tanya, "mana kawan ina".. hahhaha... beria akak cite kat hubby nak jumpa yui..kikikiikiii

Nurul Husna Mohd Hassan said...

wah memang betul2 sabar ni. creative n cute craft tu :)

CintaKhadijah said...

comel! nt nk tempahh... diskaun 50 peseng boleh? keh keh keh

ejulz said...

cantik.. :)

anitadiana said...

kenapa yui tak ambil pic sama intan..intan pun ada cite kat blog dia..seronoknya...

Mak Wardah said...

Salam Kenal.

Kamu sangat rajin...

Cik Purple Pinkypuff said...

nak red bebird tuh la.. comel.. >,<

shiema sufian said...

Shiema suka angry bird tu. chaiyoook!
p/s : sorry lama tak bw, busy sikit (:

Nana said...

comelnya..

CikPuan Azizah said...

jelesnya yui kretif! fail la jijah.. huhuhu

lol.. nape tak amik gambar? rugi2..

Cik Rose Cute said...

buat craft nie kena banyak bersabar hihihi

Cik Penguin_Solehah said...

alah comey,semoga berjaya menyiapkan tempahan akak^^

aimie amalina said...

angry bird pong sebijik je tirukkk
comeiii :))

nanakimie said...

apapun kte msti nk puaskn ati pelanggan kan yui:)heee...u did a gud job!;p

bestnya yui dpt jmpa sis ina,hee...ngk gmbr pun comel,real mst lg comei kan yui:)

fieda said...

rugi la tak sempat nak bergambar..bkn sng dapat jumpe geng alam maya ni kan..

shida'R said...

wahhh jumpa kak ina tu hehe.. :)

MaYa MustWany said...

pro..