tentang
banner
tutor
fb
home

Saturday, April 28, 2012

Jom Heboh di Ipoh - 28 hingga 29 April 2012


Tarikh : 28 - 29 April 2012
Tempat : Stadium Indera Mulia Ipoh, Perak


Kalau rajin akan aku pergi
Kalau malas akan berada di rumah sahaja
Cuti-cuti hingga 1 Mei 2012
Jangan jeles, hikhik takde maknanya! 


nota kecik yui
Sebenarnya aku tak berapa gemar
pergi tempat macam ini
sesak!





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

20 dak comei sayang YUI:

uncHa said...

jum jum :)

nur anis said...

lamanya cuti..jelesss...

aimie amalina said...

howaaaaaaaaa
nape sy ade kat kl skrg :((

иʋя 'αιƨʏαн κнαℓιℓ said...

nak pegy jugak . yeay yeay . tp takot jalan jam .

Eza Boom Boom said...

Eza baru sekali g kom heboh.. Hihi. memang sesak kan kali event macam ni. p, eza suka kemeriahannya :)

CikPuan Azizah said...

sepanjang ada jom heboh tak pernah pegi lagi...sadis betol!

NOOR FATIN said...

lamanya xpegi jom heboh. last pegi umur 16 tahun. skrg dah 23 >,<

Azhafizah[フィザ] said...

Fiza tak pernah pg jomheboh..sebab tak suke tempat bersesak ^__^..enjoy your day yui.

ShahzCudin said...

hari tu diorg dah buat kt melaka..tp hujan lebat plak..

Cik Yatt said...

tak pi pon..huhu

Rtp Farra Arisha said...

we're the same! arisha juga tak suka pergi ke tempat yang crowded, excluding the mall. :D eh, so far i also never go to jomheboh...

Azee Hana said...

x pernah pegi la jum heboh..huhu

eMMe said...

yui... X gi konset jom heboh? Bleh jumpe retis.. Huhu.. Akak pn x minat g tmpt sesak2 ni...hihihi...

-SUPERGIRL- said...

xbest ah .. rmai org . hahaha

steffany daph said...

pergi kalo ada free time :D sekali sekala, cari masa rianggg...hehe. jum,3

Nana said...

alahhh..banyak keje,xleh gi..wuuuu

IntaNBerliaN said...

samalah.. akak pun xsk tmpat camni.. sesak2 camni.. thats y kalu kami nak pergi bercuti pun, hubby akka sggup ambik cuti.. g bercuti hari org kerja...hahahhahhah.. so, xdalah ramai sgt org kan... hihi

Juliet_iRa~" said...

ira tak pernah g jom heboh!hehe

pdhal sll je buat kat bkt jalil...hehehe

aTy _faRed~ said...

akak dah lame giler tak pergi...akak pon tak suker sesak ramai2 orang..ley pitam..lagi2 kalau time panas2 tu..tapi ade gak teringin nak pergi..cumer tak sanggup nak redah jammed n carik parking...

shida'R said...

shida xpenah g yui..tau dah mst sesak dn bhimpit2 huhu xsuke..lah cmtuh ^_^