tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, April 05, 2012

Nuyui yang comei <-- wek!

Kejadian ini baru lagi berlaku. Belum basi la kata orang. Kalau kata aku, belum masam lagi. Muahaha. Macam biasa, kalau on9, rajin gak terjah Incik Nuffnang. Paling besh part kata kunci. So, ini salah satu kata kunci bikin hati gundah gulana seperti mahu dipinang anak Raja start dah merapu!




Amacam orang yang search tu,jumpa tak nuyui yang real comei itu?? Hahaha. Aku tau aku tak comei. So, aku berundur diri dari menjadi permaisuri hati si Raja ea. Hahaha.


nota kecik yui
Sekali sekala entry
syok sendiri takde salahnya kan??



guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

34 dak comei sayang YUI:

Anum said...

hehe

nur anis said...

mana tau maybe orang tu cari nuyui yang ni..:)

are_lin@yu said...

maknanya comel lah tu yui..hihi..bkn senang org nk puji kita..;-)

Azhafizah[フィザ] said...

dah jumpa kot..nuyui yang comel di blog ni lah kan.^_^

uncHa said...

hehe comel la kak adik ni :p

Cik Rose Cute said...

TUAN PUNYER BLOG NIEKAN COMEL HIHIHI

anitadiana said...

apa-apa aje lah yui..kita nya blog kan...

Nisa Greennnpanda said...

hihi~...
ade org admire yui eh? ^_^

lame xjenguk nuffnang, hehe... XP

Masz Sidek said...

hehehe... mesti senyum lebar yui baca keyword tu... ;p

Azhafizah[フィザ] said...

p/s: yang hitam tu background/image yang dah didelete..url xwujud dah..so gantikan dgn url baru

bunbun said...

dia cari nuyui korea selatan tueee. HAHA :p

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

nuyui comel laa... sape kata nuyui x comel?

Tihara said...

comel je yui ni... :)

sis92 said...

uhuk wa jeles wa jeles -,-

[sutera kasih] said...

wahhh siapa yg search tuuu hehe

saffiya_aleesya @ echa said...

comei comei comei ;-)

❖ Syaa ❖ said...

Untunglaa orang cakap comeiii heheh BErtuah betol :D

Cik Wani said...

nuyui comel je :D

ikafantasi said...

memang comel pon yui oii

shida'R said...

hahhaaa..mcm2 dorg ni carian..yg xmasuk dek akal kdg2.. ^_^

shida'R said...

eh yui mmg comei pe =.="

MaYa MustWany said...

hahah siapalah gerangan search tuh
kan..hihi..ke buah hati?

mmg chomel

CikPuan Azizah said...

jijah search tu sebab yui memang comey! hehe

profmie said...

wah..siapa yg search tu...

msredcheesecake said...

Akhirnya org tu jumpa gak nuyui yg cumey... Hhee...

Myra Jay said...

Hheeeee, nampaknya ada yg berkenan dengan cik Yui ni :)

Aishah Jahirah said...

ada org search mcm tu,betoi la tu...:)

J.Syazwana said...

comel ape. sebab tu sapit sayang. hehehe

aTy _faRed~ said...

adik akak ni memang comel pon orang nyer...:)

fieda said...

dorang ni mmg..mcm2 la dicarinya..

IntaNBerliaN said...

heheh siapakah yg cr yui tu..hihii

Cik Puan Muda Umi said...

gambar perempuan bertudung nampak spender pun ada org search ye..lawak btol..hehe

NOOR FATIN said...

dah memang comel! ;D

Nor Nadiah said...

comel comel..:)