tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, April 03, 2012

Silkygirl Silky White Lightening 2-way Foundation





Aku beli jenis silkygirl ni pon sebab harga yang berpatutan + ada spare lagi satu secara percuma  Harga hanya RM 10++. Sayangnya, takleh kalahkan jenama pixy yang aku gunakan sebelum ini. So, habis compact ni, akan ku beralih arah pada pixy kembali. Tunggu ea sayang ^__^


nota kecik yui
Aku ni bukan reti pon 
pakai asas aje
yang lain?? 
Tengok ajelaaaa




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

33 dak comei sayang YUI:

sis92 said...

sis pun pakai silky girl sbb murah hekhek..

[sutera kasih] said...

pixy forever yeaa hehe sy pun pakai pixy..pixy bgs :)

fieha said...

ok ke gune bedak ni?hehe

❖ Syaa ❖ said...

Kita budak lagi ,pakai bedak debu je ehehehe

Azee Hana said...

x pernah pulak pakai pixy...x tau pon ape tu..haha

Masz Sidek said...

sy guna ZA...
biasa pun pakai bedak je..

CikPuan Azizah said...

jijah pakai yg warna biru cosway tu..hehe

nur anis said...

dulu saya pakai jugak yang ni..tapi sekarang dah pakai simply sity..walaupun mahal, tapi berbaloi sebab best and lambat sangat habis..

Azhafizah[フィザ] said...

jarang gune compact powder.lebih suka guna loose powder.^__^

Cik Muda said...

try ZA la pulak yui...

2way cake dia smooth, tahan lama...~

IntaNBerliaN said...

wah murah tu.. 10++ je... :-)

p/s : akak lupa plak nk tnya abah akak knduri tu dkt dewan apa.. emmm nanti blh bg contact no dkt akak tak? nanti senang akak gtau..hihiii

bkn pe, skrg ni akak nk bw pun merangkak sbb tenet slow sgt.. broadband dh hbs limit..hihii

Nor Nadiah said...

nad guna bedak ni jugak selain bedak coswat..:)

izyantyPersonalTaste said...

pasni kena setia ngan satu jenama yg mmg sesuai ngan kita je, bila terbeli yg tak sesuai mmg mgecewakan je kan.

eintan nurfuzie said...

huhu...akak nk try pakai la pasni ♥

eima said...

murah je ek ...suka guna maybelline ...

Myra Jay said...

Kalau muka takde masalah guna brand apa sekalipun mesti comel :)

MJ bedak ni ikut jugak ada sesuai ada dak.

bunbun said...

bunbun lagiklaaa. pakai sunblock je okeh! ahaha

Izz Faizah said...

mse beli silky girl punya bdak, sye nk bli two way foundation tp trsilap bli..haihh.. :)

ShahzCudin said...

rm10++ tu sepluh ringgit ke seribu?

SYIRA RAHIM said...

saya pakai bedak baby je hihi :P

✿ pink velvet ✿ said...

akak pon gune silkygirl dulu ... pastu dah beralih ke pixy :)

cik najihah said...

pixy jugak pilihan sy..hihi...

msredcheesecake said...

Silkygirl akak pakai eye shadow dia....murah....

NOOR FATIN said...

saya xpenah beli kot yang ni..ntah, xingat dah.. ekekek

ejulz said...

lelaki blh gune x? muka dah gelap dah ni.. kih kih kih

shiema sufian said...

Shiema pakai baby powder je. sebab kulit tak elok :(

-SUPERGIRL- said...

hehe kte pakai bedak sejuk jeee . haha

nanakimie said...

nana kai johnson je....xpenah lg try yg lain,heee...

aTy _faRed~ said...

akak dulu pernah pakai bedak ni..so far ok ar..sekarang dah pakai mabelin..akak ni tak cewet sangat pasal ni..asalkan ade bedak compact..heheh..nak pakai mahal2 membazir lak rasenyer..;p

shida'R said...

hehee..dlu shida pkai silky skg dah beralih arah..

Nisa Greennnpanda said...

wah... kite pki yg same la yui.. ^_^
tp sy nye dr thn plas lg, still xabis2 coz jrang pki, hihi~.. XP

MaYa MustWany said...

samalah..mas bsic2 jgk..nk mke lebih2 mcm xssuai je kulit agak gelap ni..huhu

Cik Rose Cute said...

AHKAK TAK BOLEH PAKAI BEDAK NIE MUKA JADI BERTOMPOK-TOMPOK...AHKAK PAKAI BEDAK MIAMI YG KALER BIRU..