tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, April 17, 2012

Chicken muffin promo 9 - 22 April 2012

Bila tengok laman web Mcd, teringin lak nak rasa muffin yang harga RM 2.50 tu. Alhamdulillah, pagi ini kami sepejabat makan Chicken Muffin. Kenyang, syukur sangat!





Ok gak rasanya. Kalau aku makan sampai habis kira ok sangat dah tu. Hihihi. Silalah try pada yang belum try. Oh ya, thanx kat msreedcheesecake untuk entry Saya dah terima <-- berkaitan craft ini dan maaf  kak untuk kesilapan yui. Camne leh tak perasan! Thanx yer kak.


nota kecik yui
 Alhamdulillah, rezeki dapat BE ke -5 Zalora
untuk tahun 2012
Ini mungkin rezeki
sempena perkenalan aku dengan shapit
dah 3 tahun 10 bulan  arini ^___^


UPDATE
Hanya untuk bekpes
dari 4.00 - 11.00 pagi





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

46 dak comei sayang YUI:

are_lin@yu said...

wah macam sedap.ayu tak rasa lagi..hehe

senangnya dapat BE ayu tak pernah dapat lg..hehe..semoga bahagia ya dear;-)

*SiRibenMerah said...

sedapnyaaaaaaa~

Masz Sidek said...

sedapnye...

nur anis said...

saya sangat suka breakfast mcd..tapi sekarang dah duduk kat sungai besar ni, memang payah lah nak makan..jauh sangat nak pergi mcd..sobs sobs

CikPuan Azizah said...

mcd baru? pehh sedap! nak cuba lah...


tahniah yui!! murah rezeki lagi.. rezeki nak kawen tu.. cepatan...hee

saffiya_aleesya @ echa said...

wahhh awal pagi dah layan chicken muffin yer yui..wahh tak sangka yui n shapit dh 3 thn 10 bln kan..lama dah tu..ermm bila lagi ni hahaha

Nurul Husna Mohd Hassan said...

sedapnya.... dah la tengah lapar ni. hukhukhuk

profmie said...

sedpnya..nk jg..hehee

Jai Montana said...

pergh...sedapnya tengok... ;-)

Saya Disini said...

wah..sedpnye//nak2

Tihara said...

mmg nampak sedap la yui..tp akk kena g mentakab kalau nk makan mekdi..jaoh nye..hehe :)

LYAfrina said...

yumm..yum..sedapnyerr

adan said...

sy tak pernah makan pun chicken muffin ni.. nampak sedap je..

Bro Azkar al hamidi said...

waahh untung laaa BE.. t leh beli bugger mcd lagi! haha kasi belanjaa :D

Juliet_iRa~" said...

sedap tak yui?hee

xpnh try ag..wuuu

nk kurangkan mkn fast food..

uncHa said...

hehe kak ni..meleleh air liur ni :p

ShahzCudin said...

lama x mkn mcd..diet.haha

hakamah hamyadi said...

wah, gambar menggugat iman sungguh...tak try lg muffin ni..leh ubah angin kn..setiap ari breakfast nasi lemak

AnneRaini said...

murahkan..akak pon teringin nak try tp kalo nak lalu MCd kena ikut jln yg lebih jam lg..tak kuasalaah pulak...

Rafflesia™ said...

sedapnya kak.. tergoda ni, wlaupun baru lepas makan. hihihi.. yang ade benda kuning tu ape kak? xpnh try lg ni

*tahniah kak dapat BE..

IntaNBerliaN said...

mcm sedap je.. lnkali leh try :-)

Cik Yatt said...

da lama tak mkn mcd..huwaaa

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

terliur pulak tengok chicken muffin tu.
hehe. ^^

nur anis said...

rantai kucing tu saya tak beli siap yui..saya beli tali yang orang selalu letak huruf-huruf tu..satu, RM 1..lepas tu saya beli loceng, 4 ketul rm 1.50.. saya pasang sendiri..hehe..sebab yang jual kat kedai besar, mahal..kucing saya kecik lagi, tu cari yang kecik..hehe

-SUPERGIRL- said...

wahhhhhhhhhhhhhhh ! nak ikit ! huk

Azhafizah[フィザ] said...

sedapnya tengok cheesy tu..termengidam pulak ni.kene cepat grab before abis.

wahida said...

dah kenapa asyik ko je dpt BE? nyampah...jeles tau....hehe...

Nisa said...

Tengok gambar, terliur. I'm on diet right now. But will it affect my diet kalau makan satu, at my lunch hour ;_; Huhu~

[sutera kasih] said...

aduhhhh mcm sedap..yui, time breakfast je ke ade?

Cinta Boolat said...

teringin la plak...time breakfast je kew ada??time lain2 xda???mcd jauh la..

Aishah Jahirah said...

uik makanan..tergoda pulak tgk...;p
alhamdulillah BE=duit.... Lama tu dah berkenalan 3 tahun 10 bulan...

shida'R said...

adehhh...tpaksa pejam mate..shida on diet nih ^_^

Ros said...

Salam ziarah...

nanakimie said...

ok la,murah,heee....bila la dpt merasa neh:)

Eza Boom Boom said...

sedapnyaaa!! huwahuwa.. nak rasa. p, belum g mcD.. huhuk.

Cik Chokie said...

ngencis pulak jadinya >,<

Cik Penguin_Solehah said...

akq nanti belanja mkn mcd ye^^

ikafantasi said...

dapat mkn mlm2 ni sedap gak..yummy

Cik FaRiZaM said...

sedap nye. murah lak tu.tuk sarapan...nyum nyum :D

Cik Anita said...

kureng sket bekpes mcd ni. hee. sedap ker???

J.Syazwana said...

belom try lagi. nanti nak ajak akram lah. hehehhehe :P

NOOR FATIN said...

kenapala sini xde mcd. huk3

Aien Alien said...

set b'fast Mc'D memang berbaloi-baloi :D

cik najihah said...

wah. selamat hari perkenalan..
hihi..ni kalau dAPAT makan time lepas kelas nikmat gilos

BlueiceButterfly said...

~sedapnya..teringin lak..huhu

Diyana Ali said...

wah sedap, nyummmm :)