tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, April 30, 2012

Blog berwajah baru

Blog mana ni yang berwajah baru? Yang pasti bukan blog personal aku sekarang. Masih sukakan template kini ^__^. Jadi, blog yang berwajah baru adalah blog craft aku.




Aku tempah aje ni. Malas + tak pandai bab macam ini. Simple aje kan? Itu lagi better. Selamat melawat ya. Hikhik. 


nota kecik yui
Ke ada yang nak editkan lagi blog tu?
Hihihi.
Hari ni daku bercuti ya!





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

22 dak comei sayang YUI:

nur anis said...

nak edit blog sendiri nih rasa malas je kan..huhhu

Masz Sidek said...

selamat bercuti yui... best nye... esok pun cuti gak... :)

my eyes for shine said...

ouh . ade dua blog ye? tak tau la plk .hehehe

are_lin@yu said...

comel macam owner dia..hehe
ayu pun tak pandai bab2 ni mntk tlg org ja..hehe

Amirah Adnan said...

takpe kak..nanti bile rajin boleh la nak edit sendiri.. hehe..

msredcheesecake said...

Makin maju biz craft dia.... Best kan? Pas ni nk tempah apa plak ek?

Cik Purple said...

wah.. dah cantek gitu blog craft dier.. :D hihi..

Nurul Husna Mohd Hassan said...

simple but nice :)

selamat bercuti yui :)

Nor Nadiah said...

amboi..kemain cantik..:D

Azee Hana said...

simple n comell...

eMMe said...

yahooo... syok nye bercuti...

Juliet_iRa~" said...

heee income byk la tu siap tempah edit blog ag..ngee

:)

CikPuan Azizah said...

simple yui..bisnes pon makin maju yer..tahniah! selamat bercuti :)

Cik Anita said...

eh ingtkan belog ni tadi yg bertukar wajah...

IntaNBerliaN said...

akak pun tempah gak.. mmg xminat + xpndai..hihii

anitadiana said...

cantik-cantik yui...semoga bisnes maju ya...

NOOR FATIN said...

simle, kemas dan cantik! hehehe
saya kalau malas memang tempah je la :P

fieda said...

nk gi jenguk jap..

Eza Boom Boom said...

cantek dear...! semoga business makin maju... :)

Azhafizah[フィザ] said...

cantik design ^__^

shida'R said...

dah tgk dah tantekk :)

[sutera kasih] said...

cantiklah ! :)