tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, April 13, 2012

Doa selepas wuduk



Nabi bersabda, "Sesiapa yang mengambil wuduk dengan sempurna kemudian dia berdoa, Asyhadu al laa ilaaha illAllah wahdahu laa syarikalah, wa asyhadu anna Muhammadan 'Abdahu wa rasulluh, Allah hummaj 'alni minat tawwaabin, waj'alni minal mutatohhiriin, akan dibuka untuknya kesemua lapan pintu-pintu syurga agar dia memasukinya dari mana yang dia suka." (HR Tirmizi)





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

25 dak comei sayang YUI:

SarahSyafiq said...

thanx yui. even doa ni satu hari baca atleast 5x tapi perkongsian ni boleh perbetulkan sikit2 bacaan kita:)

izan mama mia said...

pengkongsian hr Jumaat yg bagus..

azam said...

nice sharing :)

Tentang Kita said...

ilmu yg sgt berguna...semoga menjadi amalan kita...klau der sesiapa yg terlupa untuk membacanya...ini untuk anda2 semua

are_lin@yu said...

baru tahu maksud..hehe,,tq dear...;-)

Cik Anita said...

entry jumaat yang best lah Yui.

:)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

salam jumaat, moga hari ni lebih baik dari hari semalam :)

anitadiana said...

TQ yui...pengkongsian hari Jumaat yg bagus

Cik Rose Cute said...

TQ adik yui...perkongsian yg baik di pagi jumaat...

[sutera kasih] said...

THANKS FOR SHARING DEAR :)

wahida said...

tengs sharing dear....

Masz Sidek said...

perkongsian yg baik... thankz yui... :)

Rapunzel Cikilolo said...

selamat hari jumaat yui.

KESAH D!AR!Kツ said...

sy tag awk tuk ajk join segmen dari hajar.. (^_^)

http://kesahdiariku.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-follow-by-hajar.html

CikPuan Azizah said...

sgt bagus entry ni yui!! sama2 kita beramal..

Anum said...

thanks for sharing

eMMe said...

terima kasih ustazah Yui!

Cik Wani said...

thanks sharing dear :)

eima said...

TQ sbb kongsikan dik ... moga kamu mendapat syufaat dari perkongsian ini ... insyaallah

Aien Alien said...

perkongsian yang baik yui :D

SYIRA RAHIM said...

haa, doa ni. selalu lupa nak baca. lepas ni nak tampal kat dinding supaya ingat. thanks sbb share ni ! :D

msredcheesecake said...

senang je nak dapat ganjaran, tapi masih ada yg tanak wat...

Azhafizah[フィザ] said...

Lebih sempurna dengan berdoa.Selamat beramal.

Juliet_iRa~" said...

doa lepas wudu..dl igt lagi lepas amali solat kat sek mmg siapa y xhafal fail..heee ;p

NOOR FATIN said...

terima kasih yui! insyallah sama2 kita amalkan :)