tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, April 06, 2012

Nugget Milo



Alhamdulillah, kenyang melantak tadi. Hihihihi. Perut dah kembung 5 bulan! So,balik-balik aje kelebek gambar yang ada. Sape suka nugget milo?? Ai suka nyah. Sedap wwoooo!! Kalau aku beli taknak paket kecik, nak besar. Biar berbaloi-baloi.


nota kecik yui
Ada sesapa sudi belanja aku
ngunyap nugget milo ni tak ???


UPDATE
Rasanya seperti keropok
yang halus mulus bila digigit
yang dipenuhi milo-milo
sedappppp!!





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

34 dak comei sayang YUI:

eintan nurfuzie said...

akak dulu 7e slalu jual...tp x png makna..huhu.sedap ke

Saya Disini said...

sedpnye

nur anis said...

saya tak pernah try..huhu

hunnybunny said...

alamak xpenah tau plak da nugget milo..sedap ke, liat ek?

azam said...

sedapnya

smilenajah93 said...

lame dh x mkn ~~~ huhuhu ~~ nak jugaaaa !!!

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

is mang suka beli ni.. waktu rehat opis je kuaq beli nuget milo ni... tetiap hari, sampai bila sampai je kat kedai tu, uncle tu dah masuk ambikkkan sesiap untuk is nuget milo tu... haha (^____^)

are_lin@yu said...

pnh mkn...mmg sedar..rasa pior milo..hehe

ShahzCudin said...

pernah makan tp tak suka sngat..manis giler

Teenager Housemaid said...

tak pernah makan lagi..-_-'

Masz Sidek said...

sedap ni...

MaYa MustWany said...

yui geng ngan akak mas lah

hahah

coz klu mas shopping,dia just beli yg tuh je terkontang kanting..menyirap je..hahah

❖ Syaa ❖ said...

Sape tak suka ? suka sangattttttttttt ! hewhew belanja kita eyh akak ? heheh xP

eima said...

tak penah mkn sbb mahai ... hahaha
alasan tak leh blah

Rapunzel Cikilolo said...

nampak nugget milo aku teringat benda yg memalukan aku. hari tu ade offer 2 nugget dpt cawan. member aku cakap, amek la dua nugget ni, amek satu cawan. aku pun ikotla cakap. dah member kan.

bile sampai kaunter, abg giant cakap, 'akak, 2 nugget dah siap bungkus dengan cawan ni'

hua hua. malu

Aishah Jahirah said...

xberapa suka sgt milo...tp kalau ada belasah je jugak....heheh

fieda said...

dh try mmg sedap..

sis92 said...

mahal woo benda alah ni
dlm sikit jek -,-

lisa said...

ni pun favourite lisa!!!! memang sedap sangat! :DD

AmirahSyafiqah ♥ said...

dah lama tak makan nugget milo.. nanti nak beli la :3 huhhu teringin,,,

Cik Wani said...

wani suka ni :D sedap :)

eMMe said...

a'ah..yui suke, akak lagikkk suke... Hehehe..

IntaNBerliaN said...

akak pnh rasa sekali.. sedap gak :-)

CikPuan Azizah said...

bila ngap tu memang rangup! tu yg sedap tu..

Cik Yatt said...

cik yatt suke...auwww

Cik Puan Muda Umi said...

wutwut,sedap oo nugget milo tu..hihi

Azmi Khan said...

nugget milo?
mesti sedap....
hehe....

::CIK LYNN:: said...

hehehe...cik lynn xska sgt sbb manis sgt,,,=)

NOOR FATIN said...

eh xpenah pulak beli! waa nak kena pegi cari ni!

shera haifa said...

sedapnye nugget milo.. lama dh xmakan..

nanakimie said...

lum penah try:)

tp nana kurang cket lau coklat2 neh,suka coklat kisses tu je sebab dia kecik n comel:)

Nisa Greennnpanda said...

suke3..
lame gile xmkn, hehe...

shida'R said...

nak ke? shida leh belanja hehee ^_^

[sutera kasih] said...

favourite ni !!
aritu beli dua peket, percuma cawan milo tau hehe