tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, April 13, 2012

Menghabiskan sisa-sisa kain felt

Bila kain felt dah berupa perca, haruslah aku gunakan sebaiknya. Taknak membazir macam itu aje. So, dapatlah jadi benda alah ini. Tengok ajelah gambarnya ya. Buruk plak hasilnya. Muahaha!




Tengah menanti customer bayar duit tempahan untuk felt ini. Sabar menanti. Jangan sampai aku meletup sudah!! Huhuhuhu.


nota kecik yui
Aku tak suka marah orang
tapi sekali aku marah
haaa,taula camne membaranya!!
BE ke - 2 dah labuhkan tirai
dengan amaun RM 20.60
Terima kasih ya ALLAH







guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

27 dak comei sayang YUI:

Lady Rina said...

comel laa...kalau hanim ngan danish nampak mesti drg suka..:)

Masz Sidek said...

ok ape tu yui... tak delah buruk... comel jer rupa.. :)
sy ni langsung tak tau buat... ;p

nur anis said...

comel apa tu...:)

ishh..sape yang tak reti nak bayar tu...sabar je lah..

uncHa said...

hee comel la kak :)

azam said...

comel.....i like

eima said...

akak nye dah siap ke .....tatau cite sbb jrg bukak FB .. hehehe

akaknye ke tu .. saspen ni

merahitujambu said...

ala2.comelnyaa..

are_lin@yu said...

hehe kreatif lah ayu suka..hehe..
nuff ayu xpnh naik2 pun..hihi..thniah dear byk tu leh masuk tabung;-)

wahida said...

adoi la...sapa la yg tak reti nak bayar tu...tumpang geram jugak ni....grrrrrrrr!!!

Azhafizah[フィザ] said...

betul tu xyah membazir kan.comel ape yui buat ni.eh eh..ada yang tak bayar ke yui..die buat buat lupe ke ape?next time yui kene suruh buat payment dulu baru buat felt

CintaKhadijah said...

tingin nak wat jugak... :)

Tihara said...

moga dia bayo la cepat2..comel2 la yui..bnyk nye BE...best 2x :)

cik najihah said...

cantik je kak

BlueiceButterfly said...

~comel larh..:)

shiema sufian said...

Kalau org tak bayar memang geram and sakit hati kan ? :(

CikPuan Azizah said...

eh comey la yunk.. yui buat ape pon semua jadik!


meh nak babap sape tak bayar tu..

profmie said...

wah..rjinnya dia..heehee

profmie said...

betul tu jgn membazir..heheeeee

shida'R said...

yui..shida cam pelik sbb shida dapat BE dari bln2 iklan pn dah xde..amount 30sen je now dah ME..dia xjln lgsg pelik...bila ME tgk dari bln2 nye BE huhu...sadiss..

mie said...

waduh!!
comel pula tengok..
ehehehe

IntaNBerliaN said...

comella yui... x buruk pun...

Juliet_iRa~" said...

comelnyaaa..hee

wahh tahniahhh byk gak tu 20rggt..hee

:)

murah rezeki..

::CIK LYNN:: said...

yui da bkat mlukis la...=) jd la tu...comel...

Mishter Izwän said...

wahhh . comel nye . terer lah dyer .

NOOR FATIN said...

tggu sampai diorg byr dlu, baru buat :)

anitadiana said...

sabar-sabar yui..teruk betul lah kan tak bayar...

[sutera kasih] said...

betul2..x baek membazirkan yui hehe

bestnya byk BE yui..