tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, April 05, 2012

ST 32 # - Hormat- menghormati


Kalau diri sendiri tak boleh nak hormat orang lain
Jangan harap orang lain nak hormat kita pula


Tak kira yang tua atau muda
Hormat-menghormatilah antara kita
InsyaALLAH hidup lebih bahagia





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

26 dak comei sayang YUI:

Anum said...

betul2

SarahSyafiq said...

betul2. hormat yang tua. sayang yang muda :)

❖ Syaa ❖ said...

Budi bahasa budaya kita! :D

Hormat menghormati kan amalan yang mulia :)

❖ Syaa ❖ said...

Budi bahasa budaya kita! :D

Hormat menghormati kan amalan yang mulia :)

Saya Disini said...

setujusangt

nur anis said...

setuju!!!!

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

btol tu.. :)

Masz Sidek said...

betul... berbuat baik di balas baik...
sama gak dgn hormat... :)

Bulan Syurga Firdausi said...

nak hormat yui :D nak hormat smua3 heeee

IntaNBerliaN said...

hormat mghormati sgt perlu dlm kehidupan kita kan..

nanakimie said...

yup!setuju:)

shark said...

RESPECT!
:)

CikPuan Azizah said...

setuju.. even org tu pon xhormat kita kita kena hormat dia jugak..

shiema sufian said...

Yang tua dihormati, yang muda disayangi (:

[sutera kasih] said...

betul2..respect each other :)

SYIRA RAHIM said...

setujuuuuuuuuu ! ehh, terpanjang pulak hehe. walaupun org tu dah buat mcm2 perkara yg menyakitkan hati, kita still hormat dia sbb dia lagi tua.

Cik Wani said...

setuju sangat :D

eintan nurfuzie said...

BEBUDAK SKRG NI SUSAH NK RESPECT YG TUA...MUNGKIN DISEBABKAN YG TUA X RESPECT YG MUDA GAK KOT....♥

shida'R said...

yess setuju dear ^_^

NOOR FATIN said...

betol tu. kita mulakan hormat dulu, kalau mereka tak hormat kita, abaikan. ;)

Azhafizah[フィザ] said...

sangat betul..kene hormat org dan automatic org tu akan hormat kita juga kan..saling menghormati itu lebih baik.

anitadiana said...

betui-betul tu yui kak ita setuju...

Nisa Greennnpanda said...

stuju sgt la..
xsuke kalo laki xrespect pmpuan.. "-_-

MaYa MustWany said...

budi bhsa budaya kita..
btul2

Aishah Jahirah said...

yg tua pun kena hormat yg mudakan...ni tnjuk contoh xelok buat pe...

aTy _faRed~ said...

betul..tak kire sape..kite memng kene hormat each other..:)