tentang
banner
tutor
fb
home

Saturday, April 14, 2012

Brooch Button

Brooch Button ni baru lagi aku buat. Maklum aje, takde kerja cari kerja macam ini lah jadinya. Tengok ajela hasil tak seberapa dari ku ini buat tatapan rakan blogger kat FB dah letak dulu 




Saiznya lebih kurang 20 sen lama. Kalau ada yang berkenan. PM aku ya. Orait, pasan!! Hahaha. Harini juga aku post barang-barang craft ^__^


nota kecik yui
Kadang-kadang ada gak
customer yang "pijak" kepala kita
bila kita berlembut dengannya




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

20 dak comei sayang YUI:

IntaNBerliaN said...

comel je button2 ni bila dh jd brooch :-)

Juliet_iRa~" said...

comeinyaa yui!hee

kreatif btl yui ni..:D

Lady Rina said...

comel la..creative adik nuyui ni...

Tihara said...

rajinnya yui..hurmm adat dah berniaga ni, akak da pernah rasa niaga yg live kat luar tu lagi mencabar..kat dalam ni cmm ske2 gitu jer..hehe..good luck yui :)

Azhafizah[フィザ] said...

comel je kalau buat craft dari button ni kan..kreatif la yui ade idea buat ni

Noraim said...

mmg kreatif la yui ni. kalau sy mmg lingkup. haha.

::CIK LYNN:: said...

ni simple tp cute...=)

cik lynn dtg mlawat lepas bcuti pnjang... :)

Mishter Izwän said...

sy tak tahu brooch button tuh ape . hehe

Rapunzeel Cikilolo said...

ade yg tk byar ke yui?

CikPuan Azizah said...

comey!

emm tak sume org boleh percaya mydear.. berhati2 lagi pasni ok.

susulemakmanis said...

wah..kreatif!

adan said...

comel... colourful ^_^

NOOR FATIN said...

kiut je! ehe

biasalah tu yui. tak pe, kita xleh nak puaskan hati semua org, berlembut biar berpada. kdg2 kita perlu tegas :)

megu-megu said...

Comel la button tuu :-D

steffany daph said...

tomei toemi :D

Cik Yatt said...

nak 1..hehehe

anitadiana said...

comel-comel lah butang tu yui...

[sutera kasih] said...

alololo comelnya butang yui hehe

Nafisah Ruslan said...

comel! kreatif sgt :D

BlueiceButterfly said...

~comel lah..kreatif betul :)