tentang
banner
tutor
fb
home

Sunday, April 01, 2012

Cupcake strawberry chocolate

- cer teka ayat apa itu, hihihi -


Kalau haritu aku buat entry wish sempena hari konvonya dan aku ada mention hadiahkan cupcakenya. Malas nak bagi bunga, dibuang aje nanti. Muahaha. Inilah rupa cupcake. Nampak sedap tu. Sorry gambar blur coz dia yang tangkap. Salahkan dia!! Hahaha.


Aku order dari Atiqah Homemade Chocolate. Kome leh la order kat dia kalau berkenan. Memang hebat design kek nya!! 


nota kecik yui
Cepat-cepat siapkan oder craft!!






guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

18 dak comei sayang YUI:

uncHa said...

sedapnya hehe ^_^

steffany daph said...

cupcake yg cantik . rsa strawberry lagi tu :D

Cik Penguin_Solehah said...

lapar tengok kek tu^^

Tihara said...

emm sedap :)

nanakimie said...

olo,xnampak...sempena apa ni yui?hee....aniversary ke?^-^

Azhafizah[フィザ] said...

tengok cupcake ni mengidam nak makan kek pulak ni.

Noraim said...

comelnya kek tu! mesti sedap jgk kan? huhu.

CikPuan Azizah said...

serius memang cantik design kek tu! yui tak rosak ke hantar jauh2?

Cikgu Ma said...

x mo kata sedap..nak cakap comel jerr..hehe

NOOR FATIN said...

xnampak la tulisan. hehhe kiut je! mesti si dia suka :)

tieha ismail said...

alamak..tulisan x nampak..selamat bertunang kot? ahaha

ShahzCudin said...

yep btol..bunga bukan bleh makan..bagi kek tu berbaloi sket

zareliqa afiqa said...

Weee! sedap niey..kalau design yg comel2 nie rasa sayang pulak nak mkn.hehe

anismelon said...

untunglah cik bf...hehehe

Bulan Syurga Firdausi said...

untung la si die...huuuuu

::CIK LYNN:: said...

waa....tq yui sbb promote ni...nti sng la cik lynn nk tmpah gk sbb kt k.krian je pn...=)

MaYa MustWany said...

romantiknya..hihihi

Aishah Jahirah said...

ini le cupcakes utk syapit tu ye...comelnye...:)