tentang
banner
tutor
fb
home

Saturday, April 21, 2012

Model headband baby

Kalau aritu aku ada pos pasal first time aku buat headband baby dan ada peromen pengomen yang minta aku amik gambar bersama model baby. So, meh aku tunjuk. Siyes! Aku geram tengok model ni. Pandai posing nok.






Makin comel anak sedara mak long yui ni. Macam mak sedara dia tak?? <-- wekk! Terimalah ya mira dari mak long mu ini. Hadiah tak seberapa! 


- okay, time to sleep! -






guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

23 dak comei sayang YUI:

Nurul Husna Mohd Hassan said...

mira comel!!! :)

CikPuan Azizah said...

alahai comeynya pakai headband tu! bestnya ada baby gugurl.. boleh hias dia macam2..hehe

Azee Hana said...

olooo,,,comel nye

::CIK LYNN:: said...

alahai...comel nya!!

J.Syazwana said...

comel. rindu anak buah :(

izan mama mia said...

comel..kena ngan tuannyer..masih berbedung lagi..berapa bulan ni yui...

nur anis said...

ala tomey tomey...untung ada mak sedara yang kretip ngan rajin ni..

nur anis said...

ala tomey tomey...untung ada mak sedara yang kretip ngan rajin ni..

♥e'in♥ said...

comelnye...................

IntaNBerliaN said...

ololooooo comel sungguh model cilik ni :-)

Aishah Jahirah said...

comelnye dia....pandai bergaya dgn headband maklong dia buat..:)

Tihara said...

comelnya baby..teringin plak nak baby..kena dgn headband yg cute tu :)

Izz Faizah said...

atotototott...comeynyeeeee.. :)

lisa said...

dah kenapa baby tu tak boleh nak comel lagi ke?? aduhh rase nak picit2 pipi dia!! :D

Masz Sidek said...

alalala.... comey nye...

Azhafizah[フィザ] said...

cantik bila dah siap and pakai.bertambah comel baby.seriously memang ada iras muka yui..lagi lagi gambar last kene bedung tu..try compare dgn gambar yui masa bby..same tak?hehe

si kiut lavender said...

amoih..

comey sgt...hee..:D

Nor Nadiah said...

anak sedara yui ker??ala tomel dan putih sesangat kan?

Che Rosliza Che mat said...

KECIK2 DAH JADI MODEL MAK SEDARA YA...HIHIHI CUTE SANGAT2...

[sutera kasih] said...

alahai comelnya baby tu pakai headband :)

anitadiana said...

cantik-cantik..kesian kena bedung..

nanakimie said...

hehe...comel comel comel!:)

nur ezqy said...

3D Rose Lace CANTIK DAN MURAH!

Assalammualaikum wbt dan salam sejahtera...
Menjemput anda ke online shop

info boleh didapati

http://lace-rose-murah.blogspot.com/

1 Row Lace Rose dijual dengan harga RM 4.50 dan RM 5.50 / meter sempena pembukaan online shop saya
Sangat Cantik....Boleh dijahit pada tudung, baju atau gaun dan headband sicomel...BANYAK LAGI WARNA MENARIK DI LAMAN WEB SAYA