tentang
banner
tutor
fb
home

Sunday, April 08, 2012

Gaya tidur Kaka

Geram giler tengok cara Kaka tido. Nampak sangat puas + selesa aje. Aku plak yang jeles!! Dengan badan yang besar, bila buat gaya tido gitu, wat aku geram!! Arghh!! pehal ntah kau ni yui?? Jom tengok sama-sama ea. 


 - time ni otw nak tido -


 - ini dah tido -


 - puas tido luar dari dalam sangkar -


Tengok dia tido,aku plak nak ikut serta. Hihihi. Geram ngan dia!!  Sayangnya bulu dia suka luruh. Aku rasa nanti nak botakkan dia. Pastu biar bulu baru tumbuh. Ok kan???


 nota kecik yui
 Dia dah dihantar balik SS
sedih hati ini
takde teman nak men!!






guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

28 dak comei sayang YUI:

Tihara said...

kucing jns ni mmg bulu mudah sangat gugur sebab bulu meka tebal n berlapis2 mcm kucing akak si enot tu...sian plak kalo dibotakkan hehe..meti lucu :)

Nor Nadiah said...

comel..macam kucing nad..:D

iyka syafika said...

alaaaaaaaa..comeynya dye tdor

iyka syafika said...

alaaaaaaaa..comeynya dye tdor

Rosalia said...

mcm kucing kite suka tydo mcm gitu :) comel

Nisa Greennnpanda said...

ala, comelnye.. >_<

btw, yui, SS tue sbnrnye ape name pnuhnye eh? hehe... tmpat tgl famly yui kn?

Azhafizah[フィザ] said...

momelnye Kaka tido.memang kucing selalu tido camtu kan.rasa nak kacau die tido je..kalau bulu die gugur,kene check pemakanan die yui..dah inject vaksin?

O CIKTEDDY said...

ah gebu giler! nak peluk sat boleh x...boleh la boleh la!

❖ Syaa ❖ said...

Ehehehe emang syok tengok kucing tidorrr . Eyh akak beli laa set penjagaan bulu kucing kat kedai haiwan . ada kot . try laa cari , nanti tak luruh bulu dia tuu .

Masz Sidek said...

tengok cara kaka tidur... kita pun rasa nak tido gak... ;p

Azmi Khan said...

tu dia....
bila pemain bola tidoq....
nama kucing mcm nama pemain bola....

ShahzCudin said...

amboih..!! sopannye tido..

adan said...

comel pulak kaka ni tidur2..
botakkan je kaka tu..

aimie amalina said...

hahhhhaha
yui ni dh x de keje la ni
nak botakkan bulu kaka
hahhaahha
tapi seyes comei gile style tdo
dpat kat den, maw penyek2 kejekan
hehehehehe

msredcheesecake said...

Puas hati dia dpt tido luar sangkar.... Comey jer...hhee...

Rapunzel Cikilolo said...

yui, aku rasa semua kucing gemok suke tido mcm kaka la.. belang pun mcm gitu

shida'R said...

bestnye yui...btemankn kucin..kpe tah shida xleh bela binatang..kdg2 dgn kucin pn shida jd takut..hehee..

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

alahai.... (^___^)

[sutera kasih] said...

alululu tomey2 kucing tu tido..agak2, yui tdo pun cmtu jgk eh? hehe

Nurul Husna Mohd Hassan said...

kucing bulu kembang gaya tidur memang pelik2 tapi comel :)

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

ololo...nyomelnyerrr kaka..

Saya Disini said...

geramnye tngk

fieda said...

amboi...kenyang perut la tu..

MaYa MustWany said...

:( 2 3 menjak ni mas asyik teringat kucing je.tak tahula sebab pe.baca blog tentang kucing.bukak paper pun mesti ada tentang kucing.tgk gambar pun de je kucing.tgk fb pun kucing.baca nvel & tgk tv pun msti de ttg kucing..

waaaaaaa yui..macam ne ni..

mas bgthu mak nak bela, mak tolak mntah xbgi bela :'(

IntaNBerliaN said...

walaupun bulu dia sk gugur tapi nasib bulu lebat.. xdalah nampak xberbulu.. tp sayangnya.. tuan dia ada niat nk botakkan dia..hahhahha

CikPuan Azizah said...

amboi... macam2 fesyen kaka ni..seksa youu! hehe

aTy _faRed~ said...

hahahaha...comel ar gambar last tu..kemain lagi si kaka tidor..;D

eima said...

tang bulu luruh tu tatahan tu .....
klu ade baby mmg kucen ni kena kasi org lain la...sian kaka nanti bila yui kawen nanti