tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, April 24, 2012

Google eye a.k.a mata gedik-gedik

Tengok mata-mata ini, rasa excited! Bila dah beli, dah sampai depan mata, tak diguna! Aduhai, craft yang diorder takde kaitan untuk buh mata-mata ini, tu lom guna lagi ^___^. 




Semuanya ada 1000 pcs. InsyaALLAH akan aku pack untuk dijual juga. Kalau berminat, leh PM aku yer. TQ.


nota kecik yui
Harini nak makan nasi
dengan ikan keli bakar + air asam
Pergh!! nyummmmyyyyy





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

38 dak comei sayang YUI:

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

macam menarik ja ni (^___^)

my eyes for shine said...

wah! lepas ni bole la ajo kite ye .haha

иʋя 'αιƨʏαн κнαℓιℓ said...

nak satu bijik.hohohoho..

are_lin@yu said...

cute lah!!!hehehe

**ayu dah pilih tau gtau kt entry sblm ni nti pa2 gtau erk.hehe

Eza Boom Boom said...

buat craft bentuk doraemon guna mata tu.. hihikk...sedapnya lunchh!..

Azee Hana said...

banyak nye mata yui..hee

fieda said...

byknya mata...ada kecik..besor...

Tihara said...

mata buwung antu ka yui :)

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

mcm2 saiz ade mata ade yer

Masz Sidek said...

banyaknya mata... macam2 saiz lagi... :D

♔Lady Ainaa♔ said...

buat ank patunglah...hehehehe....

nur anis said...

pergh..mata-mata...100 pcs..boleh dapat 500 ketul doll tu..hehe

Cik Muda said...

hmmm.....lazatnyew...huhu~

wahida said...

ko boleh bukak kelas ni yui...

eima said...

ikan keli aku mkn yg goreng ranggup je

Ujie said...

banyaknyee..kalau letak byk2 ni boleh juling mata tengok mata-mata tu. ^_^

Nurul Husna Mohd Hassan said...

insya Allah pasni lagi banyak tempahan yui. leh abiskan mata gedik2 tu. hehe

bunga_rose said...

banyak tu...

Aishah Jahirah said...

ingatkan mata apa la tadi...hehee..

Linda Wahed said...

Sapa2 yang kurang mata dan takde mata boleh minta yui..
Jangan Marah gurau je..^_^

NOOR FATIN said...

banyaknya yui!! hehehe ;D

J.Syazwana said...

pehh terliur kot dengar ikan bakar. adoiii. huhuhu

Diana @ bilakukatacinta said...

comey jek mata-mata tu kan? akak pon suke..tp soalannya..untuk apa???..heehee... pe lagi..jual harga borg lah dik

anitadiana said...

idea yg baik tu yui..kenapa tak beli sikit-sikit...

ShahzCudin said...

dah terlebih beli plak..

Ezy Chiaki said...

mata mata comel! leh wat patong comel!

cIk JanNah said...

apa kebenda tu yui? hehe.

Azhafizah[フィザ] said...

banyaknye mata mata..leh letak mata mata banyak dalam satu felt craft..kasik full..pun cantik gak

CikPuan Azizah said...

xreti nak guna la yui..kuikuikui

Nurfarizan said...

Buat keychain patung!! pastu letak mata ni.. badan patung kecik, mate besar n bulat..!! confirm gojes!!!

Woofer Storm said...

buat la tuk sy^^


#sedapnya menu anda nak makan..nak juga^^

Shiema Sufian said...

Boleh lah mintak pinjam satu pasang eh ? hihi

Marya Yusof said...

As salam Yui,

Projek apa ni byknye mata! :)

nanakimie said...

wow wee~sedapnya menu tu,hee...:)

Cik Anita said...

after this Yui will be a businesswoman yang berjaya! yeahaa

izan mama mia said...

siap cerita..makan ikan bakar tuu...sedap sangat tuu..terliurlah rasanya...

Dhaniya ShahNiza said...

Assalamulaikum Yui..nak tnya ni..mata yg comel 5x7mm tu camne kire??? cam berminat je ni..heheh =)

Enchanted Crystal said...

Mate ny jual kat ne??kat ipoh ad x??