tentang
banner
tutor
fb
home

Sunday, April 15, 2012

Kuku Kaka gatal & Happy bithday Nad ♥

Tiba-tiba plak tengok si Kaka ni menggaru kukunya yang ntah gatal ke apa. Sempat snap pic. Senyum bila tengok si mok berlagak seperti berdiri. Berat dia lebih 5 kg. Dah macam dukung anak sendiri. Muahaha.


 - khusyuk sungguh! -


Oh ya, kalau tak salah aku, harini 15/04/2012 bersamaan dengan ulangtahun kelahiran rakan alam maya yang memang friendly iaitu Miss Nad. Kenal? Rugi kalau tak kenal, antara blogger peramah tau!! 


Selamat hari lahir sayang
Moga ALLAH panjangkan usiamu
dan tunaikan segala hajatmu
amiiinnn...



Korang leh la p wish kat blog dia. Linknya ada dalam bloglist aku.


- nah yui bagi cheesecake kat nad ya -






guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

24 dak comei sayang YUI:

Lady Rina said...

comelnye kucing tu..akak suka kucing tp tk bleh nak bela sbb anak ada asma..huhuhu..

Masz Sidek said...

Hahaha... khusus betul kaka menggaru kuku dia...

p/s : wah... birthday nad sama ngan birthday adik sy lah... Happy birthday nad...

Tihara said...

alaa tomeynyew kucing yui..sedapnye cheese cake lama dah tak mamam..hpy besday to besday gurl :)

Eza Boom Boom said...

sodappp kek tu. nyumm3.. hihi. :)

Nor Nadiah said...

nak gigit Kaka banyak2 taw...:D

hihi..tq my dear..:)

terharu nad..:)

smilenajah93 said...

wah ! ramainya buat entry utk kak nad :) hehe ~

❖ Syaa ❖ said...

Wuu wuuu cheesecake ! nak real datang Secret Recepi meuehehehe jumape saya xP

O CIKTEDDY said...

uhuk..tetibe rindu kat gemok kite :(

Azee Hana said...

cheesecake untuk kite x de ke..hheeeehe

aimie amalina said...

heheheh
abis die garu semua tmpat
kuku nak pnjg la tu
hehehe


epi besdayyy kepada kawan yui!

cik najihah said...

hepy birthday :)

Azhafizah[フィザ] said...

kucing memang suka menggaru kan yui.cuba yui beli tempat menggaru dia..fiza aritu beli kat petshop dalam RM24 camtu..so takdelah rosak perabot kat rumah tu kalau dah ada tempat garu tu.

p/s:happy birthday Untuk Nad..

CekbOlat-bOlat said...

comelnye ! khsyuk betui..
eh besday? wahh dh tue.. errrr?

anitadiana said...

happy besday nad...

arisya pandai tiru suara kucing mengiau...

aTy _faRed~ said...

waaahhhh...5 kg dah..!!!memang berat...memang macam angkat baby dah..;)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

bulu kaka cantik :)

Che rosliza Che mat said...

montel betul kaka nie...suka kucing montel2...hihihi

[sutera kasih] said...

happy birthday miss nadya ! :)
sy nk terjah hehe

Nafisah Ruslan said...

saya dah wish dekat fb dia.. hehe
mwoe ni mmg comel kan ?

J.Syazwana said...

geram lah dengan oren gemuk tuh !
grrrrrrrrrr

CikPuan Azizah said...

bulu kaka cantik! dah la gemok.. hahaha


hppy birthday nad :)

eintan nurfuzie said...

tu gatai tu..keh keh

BlueiceButterfly said...

~dia nak buka laci tue sebenarnya..hehe nak men sembunyi2 :p

C'Jai said...

Terharu lah tengok gambar ni...sbb dah tau dia takde... Ngapa lah akak boleh terbaca kisah kaka.... Akak ni jenis mudah teringat-ingat....;(