tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, April 20, 2012

ORDER : Hiasan LOVE sempena hari lahir

Cuti 2 hari dimanfaatkan sebaiknya dengan aktiviti bercraft. Ini oder dari rakan adikku di Matrik. Dia nak bentuk ♥, ada ayat " Happy Birthday Alia". Warna / hiasan terpulang kepada otak aku ini. So, inilah hasilnya.






Mana depan mana belakang, tak kisah jah oi. Yang penting aku dah takde idea nak combine kaler. Hikhik. Teruk kan?? Dalam minggu depan akan sampai ke tangan ownernya. Detail dan harga semua ada dalam entry ini. TQ.


nota kecik yui
Aku rasa pasni aku malas
amik order dari budak sekolah
budak habis sekolah pon wat hal dengan aku!





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

26 dak comei sayang YUI:

Nor Nadiah said...

cantik..dear...broadband case nad amik lepas gaji eh..:)

nur anis said...

suka combination merah kuning hitam..:)

are_lin@yu said...

cantik lah dear ;-) tangan seni..hehe

ecadwinkyasha said...

cantik :)

ShahzCudin said...

kretip,kretip

fieda said...

comey..

uncHa said...

hee comel la kak :) suka suka !!!

[sutera kasih] said...

bla yui nk buatkan kta satu? :P

Cik Anita said...

kreatip lah Yui ni. ishk. nak jeles bulih? hee

Anum said...

comelnya rajin yui kan

Masz Sidek said...

cantik yui... gabungan kuning itam merah... menyerlah... :)

Azhafizah[フィザ] said...

tetap cantik hokeh >.<

Nurul Husna Mohd Hassan said...

cantik. bunga pun cantik :)

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

cumil..wah (^___^)

CikPuan Azizah said...

kreatif la yui! cantik2..

Cik FaRiZaM said...

comel nye bantal love

cinta siswi said...

comel!! nk jgk..hikhik

IntaNBerliaN said...

cantik je yui.. akak sk je hsil keje yui :-)

Ros said...

Assalamualaikum Yui,

Memang kreatif dan cantik sangat la Yui....hebat...

cik najihah said...

cantik lah..

shida'R said...

hand made mmg mnarik xkisah mcm mna pn cmpuran dia..pasti menarik yui :)

Tihara said...

comel sangat yui...kretip :)

Azee Hana said...

comel....bile nak hadiahkan kat kiteee...hehikk

Aishah Jahirah said...

ada yg buat onar pasal payment ke yui..susah kalau berurusan dgn org yg menyusahkan ni...apapun slmt bercraft..

fieha said...

cantik le...kreatif la yui :)

Che Rosliza Che mat said...

COMEY....