tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, April 02, 2012

ORDER : Felt craft ke Matrikulasi Perak & Sabah

Hari minggu diisi dengan sebaiknya menyiapkan order craft. Yang order terlebih dahulu, yang itu aku siapkan dulu. Yang kemudian, perlu ikut turn ea. Tangan aku ada 2 aje ni. Huhuhuh. So, meh tengok hasil tak seberapa dariku.


- macam-macam versi -


- yang request nama pon ada -



Gambar kat atas untuk adik-adik di Matrikulasi Gopeng, Perak. Okay, jom tengok order berikut. Jauh dari Sabah. Dari blogger popular, CP. Kenal?? Haa.ini link blognya.




Katanya CP , susah mau cari riben camni di Sabah. Betul ke dear?? Hihihi. Ini akan dipos arini. Hope sampai dengan selamat. Moga kamu semua suka dengan hasil tak seberapa dari yui ea. TQ sayang ^__^  Entry ini turut berada dalam blog yui 0n9 shop .



 nota kecik yui
 Hadiah untuk Fatin
dipos harini ya




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

29 dak comei sayang YUI:

Masz Sidek said...

cantik... comel2 jer rupa craft yg yui buat... :)

saffiya_aleesya @ echa said...

wahh hasil tangan yang semakin cantik dan kemas ;-)

::CIK LYNN:: said...

kecik comel je..=p mtrik gopeng tu sblah je ngn sek cik lynn dlu...rndu knangn kt sna...huhu

CikPuan Azizah said...

yui kreatif sememangnya banyak tempahan! gud job dear!

Amirul farid said...

menarik :)
cool.
done. follow me back ^^

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

wah wahhh...cantek laa yui...

Azhafizah[フィザ] said...

makin bertambah maju bisnes yui..comel comel semuanya..

Cik Rose Cute said...

rajinnya yui...kreatif pulak tue...

eintan nurfuzie said...

bisnes sudah maju yek..hehhe

fieda said...

patrick tu sgt2 menjadi la..cantik..yg lain2 pun ok..

IntaNBerliaN said...

business makin maju ni.. bagus2 :-)

p/s : yui blh cashout bila2 je.. terpulang samada nak simpan dalam tu lama2 or sebaliknya... :-)

ikafantasi said...

wah bisnes makin maju..nnt ika shopping sana k

Cik Purple Pinkypuff said...

heheheh.. betol.. setakat nih tak penah jumpa lagi kat sini.. :) tu yang nak order sakat tuh.. hehehe.. :D thanks sis yui! :D

Eza Boom Boom said...

heehee.comel dear!! :)

[sutera kasih] said...

kreatifnya awk dear..bla nk bg sy seketul?hehe

Cik Wani said...

cantiknya yui buat. keep it up dear <3

LYAfrina said...

alahai..kiut miutnyerrr

Rapunzel Cikilolo said...

hebat yui!

cik najihah said...

akk..kakak sy nk tempah..mcm mane nak buat tempahan eh

cIk JanNah said...

yui kenapakah tangan kamu kreatif? sis jelesh gila dgn org kreatip nie tau! hehe

Juliet_iRa~" said...

comelnyaa..hee

kreatif!

kat daiso pn ada jual kain felt ni..ngeee

NOOR FATIN said...

yui ni mmg kreatif la. hehehe kiut2je semuanya.. :)

ok! saya tggu ^^

msredcheesecake said...

Cute ler.... Ni yg buat tak sabar nk tunggu yui buatkan ordr akak pulak....

Aishah Jahirah said...

mmg kreatif....mcm2 jd tu...

Aishah Jahirah said...

mmg kreatif....mcm2 jd tu...

Noraim said...

comel sgt. kreatif betul akak.

L said...

rajinyer awak.. huu. kreatif.... utg3..


meh tambah ilmu.=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/04/kalau-lah-kita-faham.html

nanakimie said...

comelnya riben tu yui:)

moga bertambah2 lagi order utk yui lepas ni:)

aTy _faRed~ said...

akak tak sempat nak belek agi craft awk..nak tempah..tapi tu ar..tah biler nak tengok n pikir..:)