tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, January 12, 2015

Bila pakai jam tangan abah

Tak perasan bateri jam sendiri mati. Disebabkan tak biasa kalau tak pakai jam, jadi janggal. Jadi, pinjam jam abah.



Lama sebenarnya aku tak pakai jenis tali macam ini. Terasa diri muda sebab zaman sekolah pakai jam tali sebegini.


Terima kasih bagi pinjam. Dah ganti bateri, dah pakai jam sendiri =)




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

17 dak comei sayang YUI:

Nur Inani said...

nani pulak tak minat pakai jam. hahah :P

Nurzakiah Hanum said...

comel pe

Lynn Hamzah said...

hihihih...mujur ada jam tangan abah kan...dapat guna sekejap...

wahida said...

stylo beb!! kalau aku, mintak terus buat harta sendiri...hahaha...

Ezy Loy said...

saye suke pkai jam tali mcm 2..
best kot..
hihi

Najib Ariyan said...

tak rasa besar ke pakai jam tangan abah tu?? tak perlah kan... sementara jer Yui

eMMe said...

akak tak minat jam tali camni la Yui.. tali besi pls, sgup tak pakai jam tau, heee~

Diana Rashid said...

jam tangan akak hilang masa umur 22..sejak tu sampai sekarang tak pakai jam tangan..

Rapunzel Cikilolo said...

hehehe

janji ado...

Azhafizah Md Nor said...

kalau kerja memang tak best tak pakai jam sebab mesti nak tengok pukul brp je..counting nak lunch,solat dan balik :)

Eka Tikah said...

jenis dah biasa pakai jam, bila tak pakai akan rasa lain kan kak. hehe

Invisible Me said...

Tetap nampak comel ;)

Invisible Me said...

IM tag tuan blog at sini http://invisiblenote.blogspot.com/2015/01/my-birthday-giveaway-by-dr-shikin.html ;)

mun said...

mun dah btahun x pakai jam..

tu laa..tgk kengkawan yg dah biasa pakai jam ni.. klu bateri atau jam dah rosak pun..xkisah nak pakai gak wlpun rosak.. sebab dah terbiasa...

Nadia Johari said...

nad pun dulu sama sukapakai jam ayah..jimat takyah beli..hahaa..tapi sekarang semua jam dah rosak

Azizah Green Line said...

Bila lg nak pakai jam abah kan.. hihi

CT Humairah said...

CT takleh pakai cemni.. dulu time muda muda ada gak tapi lepas sweating mula nak gatal2.. kena pakai yang metal jua..