tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, January 21, 2015

Promosi Pizza Hut lebih jimat!

Ada perasan iklan pizza hut di televisyen? Sebenarnya aku bukan penggemar pizza. Tambahan bila pernah beli di satu tempat *** rotinya keras! Langsung aku tak berapa minat singgah pizza hut.




Jumaat lepas satu opis lunch makan pizza saja. Oh ya, promosi hanya sah untuk take away sahaja. Berapa harganya?


Pizza personal - RM 5
Pizza medium - RM 10
Pizza large - RM 15


Total sekali tax untuk pizza large RM 15.90. Bagi aku ok sangatlah sebab banyak. Harga biasa kalau tak silap lebih RM 30. Sekali sekala beli takpelah. Kita pulun time promotion ja.


Miahahahaha!


Cepat-cepat beli sebab ku dah tanya promosi sampai 27 Januari 2015 sahaja.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

13 dak comei sayang YUI:

Tihara said...

akak suka makan kat situ terus yui
kalau takeaway memang keras :)

mun said...

hmmm ada gak kwn opis tnya pasal pizza hut take away ni..tp xterbeli lagi kami..hehehe

wahida said...

ramai dah serbu pizza utk promotion ni...
aku je yg belum terjah lagi...

oo sampai 27 Jan je ye...ok, tq for the info...

nur anis said...

sedapnyaaaaa...murah la tu...

Nurzakiah Hanum said...

sedap nie

eMMe said...

sdapnye pizza yui... apsal ari ni akak tgk blog2 tayang makanan je ni.. sume nye wat air liur akak bergenang, heeee~

AnneRaini said...

lama tak mkn pizza. last bulan 10 tahun lepas..gaji nnti boleh belilah.

Daddy Ziyyad said...

saya lebih prefer Domino berbanding Pizza Hut

Nur Inani said...

tak boleh makan pizza sekarang. diet diet. hahaha :P

eima said...

ye ke ... balik kang nk terjah la ... pizza hut je ke PHD pun sama ???

Jie Susanos said...

wah..murah tu..

Diana Rashid said...

Akak sealunya order online je ..
tapi ok je..tak keras..agaknya sebab rumah akak depan pizza hut je kot jadi pizza tu tak sempat keras..jkekkek

Azhafizah Md Nor said...

lama pulak tak makan pizza..boleh ajak hubby beli ni