tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, January 12, 2015

Nasi goreng RM 1

Masih lagi nak kenalkan menu murah & jimat lagi sedap di area Tesco Station 18. Kau orang tengok sendiri dalam bekas. Berapa harganya? RM 1 sahaja.




Memang puas hati! Aku harap sangat harga, kesedapan & kuantiti sebegini akan berterusan dan inshaaALLAH moga perniagaan makcik ini berjaya. Sedap ok!


Nora bagi 5 bintang!


Lokasi :
Area Tesco Station 18, Ipoh




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

13 dak comei sayang YUI:

Eny Abdullah said...

murah... nampak pon sedap!! akak kalau balik ke ipoh selalu gak ke tesco situ hehehe

Azhafizah Md Nor said...

banyak ni untuk RM1.memang puas hati ni yui.

Lynn Hamzah said...

memang puas hati...murah rezeki makcik nie...

Nur Inani said...

murahnyaa. memang puas hati kalau gini :D

Ann Ishak said...

nak cari keja dekat area tesco station 18, IPOH la :p

safurara said...

singgit yui? susah nk dpt tu singgit.

Nurzakiah Hanum said...

Assalamualaikum
singgah sebentar disini
sory sangat2 anum baru masuk kerja hari ini
bz day

eMMe said...

kalo murah n sedap.. Alhamdulillah.. moga rezeki makcik ni murah sentiasa..

Invisible Me said...

Wahhh. Murah betol ni. Moga murah rezeki makcik ni. Banyak dia letak, berapalah untung dia utk nasi goreng ni. Naanti kalau IM ke area ipoh bolehla try. Hehe

mun said...

uiiiitt murah tu yuiii...

Nadia Johari said...

murahnya..kenyang pun kenyang

Azizah Green Line said...

Murahnya yui. Puas hati makan

CT Humairah said...

fuiyooo.. siap cemni pack RM1 aje ? hari hari pun tak apa hehe..