tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, January 15, 2015

Kotiau goreng RM 1

Kali ini tunjuk kotiau goreng pula. Nampak tak banyak mana? Bekas yang tinggi, bukan leper tu. Faham tak ayat aku? Hahaha.




Korang tengok bahan yang ada. Fishcake, sayur, sambal. Pergh cukup lengkap! Tapi yang kurang best, kejap ada buka kejap takde. Mungkin faktor kesihatan.


Apa pun memang jimat dan nora bagi 5 bintang!


Lokasi :
Area Tesco Station 18, Ipoh




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

12 dak comei sayang YUI:

eMMe said...

sdap ek.. tu yg 5 bintang tu.. dah la murah ek... hurm.. nyummm...

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam yui,
ooooooooohoooooooooooooooiiiiiii
melampau tau rege singgit tu
dengan menimbunnya
dengan macam2 fillingnya
dengan nampak sedap sangatnya
ish3
bak tapau sebungkuih kat akak leh??? :P

Nurzakiah Hanum said...

murahnya

Nur Inani said...

dah lah murah. sedap pulak. berganda ganda lah sayang dekat kedai tu kan . heheh :P

AMIIZAA said...

murahnya dan nampak sedap, ada macam2 pulak tu...kalau kat sini memang kosong tak ada apa....

sha, akak teringin nak tgk 30 ekor kucing sha, kalau tak keberatan nanti tulis kat blog ya :)

eima said...

sape nora ???? nape nora yg bg 5 bintang bkn yui ???
hehehe
bkn senang nk dpt yg harga rm1.00 dh skrg ni byk plak tu

IbuNoey said...

wauw..seringgit jer?dengan byk gitu,dengan isi misi bagai..erm,kalau kedai makan kat area ofis akak ni,mau cecah rm4..

ros_reeza said...

murahlah Yui.. kat sini, jangan harap nak harga macam tu..

Azizah Green Line said...

murah..puas hati makan ni..

Diana Rashid said...

sedap tu..yang jual nya orang tua ke>??

Azhafizah Md Nor said...

banyak betul RM1..kenyang pun kenyang.

anamizu said...

huishh biaq betoi singgit? nti ana nk try lah p hehe