tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, January 23, 2015

Iklan Ku Puteeehhh Barulah Putehhhh!




Adik ajak welfie, kakak dia pun apa lagi beraksi tanpa segan silu. Lepas kelebek gambar, rasa macam tangan tu trademark produk putih tu. Ala yang tuuuu. Hahahaha.


Aku tak mention produk dengan nama sebenar ya. Oh ya, ini hanya gurauan semata! Jangan nak ambil serius.


Meh bagi aku test, kot benor boleh putih. Miahahahaha!


Apa pun buat Dato' Vida,
Saya bangga dengan anda. Anak melayu Islam yang berjaya!
Moga berjaya dunia akhirat kita bersama, InshaaALLAH


Lagi orang mengutuk, lagi anda mampu berjaya. Percayalah!




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

11 dak comei sayang YUI:

Nur Inani said...

amboi yui. hahah :P

AnneRaini said...

cer yui try..tgk putih melepak tak mcm vida tu.

Ann Ishak said...

qu puteh qu puted...barulah putih :p

Najib Ariyan said...

saya tak setuju apa yg berlaku masa AJL... bukan masalah ku puteh tu tapi kegagalan TV3 mengawal gaya iklan yang melambak2 menyebabkan orang nak muntah dengar... selalu pun ada iklan jugak tapi taklah over macam tu... dan kesannya dia yg kena...

aizamia3 said...

Biarlah orang nak kata apa.. kita nak berjaya kena bersedia dengan rintangan yang ada.. ;)

zazanizam said...

happy ye yui :D

Tihara said...

dah jadi tagline kan yui ^_^

Azizah Green Line said...

betul! dato vida buktikan dia wanita usahawan berjaya

Azhafizah Md Nor said...

barulah putih kan :)

Eka Tikah said...

cantik cantik kak. hehe

sHaRiNa eLyaNa said...

haha..comelnya...femes tul iklan qu puteh ni