tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, January 29, 2015

ST 2 [2015] - Jalan yang pudar

Masih tak nampak usaha
Masih samar-samar
Masih menyepi


Akhirnya ia menjadi
Jalan yang pudar


BLANK SPACE!




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

15 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

WHY2

eMMe said...

nape ni yui?
bekerut dahi akak cuba nak faham..
terus terang la...

Nur Inani said...

nape ni awak. hehe

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam yui,
moga segalanya dipermudahkan AMIN :)

eima said...

dik ...aku ikut minda akak ni ... ni cam nk putus cinta je ni .....

Azizah Green Line said...

Yui.. putus cinta ke ni.. huhuhu

zazanizam said...

sabar ye yui..

AnneRaini said...

ni awat 2-3 menjak ni asik citer sedih2 ni? takmo sedih2 ok...

Azhafizah Md Nor said...

moga ada sinar kembali..InshaAllah

wahida said...

yui...bawak bertenang...istighfar banyak2...
insyaAllah ada jalan nya...

Diana Rashid said...

kenapa nih>>>
buat risau je Yui..
kenapa?/cer citer...

Myra Jay said...

Nape ni Yui..
Sabar ek..
Dan banyakkan istighfar dan berdoa, mudah2an..

lynndamya said...

Salam, lama xsinggah sini :D
nice word...sekadar puisi atau based on true story ni? sbb kadang2 tulis2 macam ni, sbb kita mcm tiba2 je ada idea utk tulis...bukan pasal hal sendiri pun kan? hehe

tiga lalat said...

Salam. Hee pantun sikit.

Jalan jalan ke Sukadana.
Tidak lupa beli sejadah.
Biarpun jiwa gundah gelana.
Jangan lupa beribadah.

ros_reeza said...

Kenapa ni Yui.. Apapun moga dipermudahkan segalanya