tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, January 16, 2015

Kata pelanggan mengenai mini popia ikan bilis

Dalam kita berniaga, perkara yang buat kita benar-benar puas hati bila pelanggan suka dengan apa yang dia dapat. Alhamdulillah, syukur sangat.



Antara berniaga ready stock dan makanan, banyak bezanya. Bab makanan, kita risau kalau tak berapa sedap, kurang rasa, tak kena dengan tekak. Apa pun, untuk mini popia ikan bilis, memang resepi ringkas dari mak sendiri. Kami boleh adjust kalau anda nak lebih pedas atau biasa.


Terima kasih dear untuk feedback ini. Siap booking untuk hari raya nanti. Hehehe.


Sesiapa lagi nak order boleh sms/whatsapp 019-2331810.





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

10 dak comei sayang YUI:

IntaNBerliaN said...

popia yui ni mmg sedap pun... mmg sekali mkn org nk repeat lg...

Azizah Green Line said...

memang sedap ni yui!!

ros_reeza said...

Alhamdulillah dapat review yg baik dari pelanggan kan ..

Diana Rashid said...

untuk kenduri kendara pun sesuai nih..

Mayang ABDUL RAZAK said...

WAH .. MMMG NAK KENA BELI NI.. POPIAH MMG FEVERET..

Eka Tikah said...

wah, terbaik la kak. hehe

anamizu said...

aiseh popia ikan bilis sdap nih!

Rahim WG said...

kirim sebalang boleh.. hehe

mama amir said...

Alhamdulillah...semoga murah rezeki...^_^

Azhafizah Md Nor said...

fiza je tak merasa lagi ni..nak order fiza roger ok