tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, January 14, 2015

Tempahan mini popia ikan bilis sentiasa dibuka

Hari minggu yang lalu, dapat whatsapp dari customer. Jauh dari Sarawak. Katanya tengok gambar mini popia nampak sedap. Terus dapat order 1 kg. Alhamdulillah rezeki mak sebab dapat bantu dia serba sedikit tampung belanja.




Order sentiasa dibuka sebenarnya kalau bukan musim raya. Cuma nak bagitahu, daku buat hari Sabtu & Ahad. Last full payment kena clear selewatnya jam 6 petang hari Jumaat.


200 gram RM 9
Poslaju RM 7 SM & RM 11 SS

500 gram RM 22 
Poslaju RM 9 SM & RM 13 SS

Untuk COD dalam bekas bertutup warna merah


Kenapa harga poslaju sebegitu? Mohon baca sebaiknya [entry]. Kalau ada yang nak order, boleh terus hubungi daku seperti tertera dalam gambar.


InshaaALLAH sedap sebab daku gunakan ikan bilis asli! Hehehehe.








guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

6 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

sedapnya

ros_reeza said...

asyik dengar blogger lain cerit akesdapan ipia ni je Yui.. tapi, tak terbeli lagi.

ros_reeza said...

aduhai, banyaknya typo kat komen tadi, tak sempat nak edit , dah tekan publish.. hihihi.. maaf..

Jie Susanos said...

murah rezeki yui..

Azhafizah Md Nor said...

If sedap mesti org ingat yui..

Azizah Green Line said...

Mmg sedap sgt!! Dpt hadiah dr yui lg tu