tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, January 07, 2015

WW 1 [2015] - Cabaran sebagai seorang peniaga







Ada sambungannya
=___=





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

14 dak comei sayang YUI:

Ndra Jamal said...

gertak je tu.. saja nak mintak murah lagi... :)

eMMe said...

uuu...tu la cabaran bagi seorang bisneswoman Yui.. sabo.. ade tu rezeki lain... kan..kan..

Izzati Amira said...

itulah cabaran peniaga yui. kena byk sabar dalam melayan kerenah pelanggan (:

Nur Inani said...

sabarlahh ye yui. manusia ni macam macam ragamnya :D

eima said...

dik akak pun sama ....
akak mmg suggest customer tu beli nganorg lain yg harga lebih murah dr akak ....

cam kes akak mmg tak leh nk turun harga dah sbb mmg bg harga yg paling murah...yg mmg klu turun lg akak tanggung kerugian

Ann Ishak said...

situasi tu selalu sangat jadinya

Ezy Loy said...

macam2 ragam customer..
sabo jela..

zazanizam said...

sabar ye yui.. biasalah adat berniaga mcm2 nk layan kerenah pelanggan.

wahida said...

adat berniaga...kena tabah...

sabar ye yui...customer ni ada macam2 ragam...

Rapunzel Cikilolo said...

memang dugaan berniaga. bertabah lah.

Azhafizah Md Nor said...

jangan ditanye kenapa kan..kalau rasa yg sana lebih murah beli je terus dari yang sana..

lynndamya said...

Salam, haha in this case, mmg sy pun akan jawab mcm yui jugak..selalu jugak kena customer tanye knape mahal or xleh kurang lagi ke..hehe..
btw, i wonder apakah sambungannya itu..hahaha

CT Humairah said...

CT suka.. biar stick dengan harga kita..

Azizah Green Line said...

Iya kan.. kalau murah beli la gan org lain.