tentang
banner
tutor
fb
home

Saturday, March 31, 2012

Bunga dari kertas creepe



Seronok aku dapat buat macam ini. Siyes!! Tak susah mana. Budak tadika leh wat ni. Hihihi. Sebelum ini wat cara lain tapi tak jadi, kali ni guna cara lain. Hasilnya, PUAS HATI. Lepas siap settle buat order craft customer, bakal ku teruskan buat bunga ini. Nak tambah kaler len ^__^


Nanti nak wat bunga ikut tutorial ini plak ----->DIY bnga telur





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

25 dak comei sayang YUI:

Tihara said...

cantik yer bunga ni,pandai yui buat...teringin jugak nak buat nt :)

saffiya_aleesya @ echa said...

minat gak diy bunga dr crepe paper ni tp fhm2 jela brg dh beli tp buat yer idok juge..malas je lebih nyer hahaha

p/s: jap g nak balik kg ni..moh singgah ke Bota yui ;-)

shida'R said...

wahhh..pndainye yui...tgn bseni nih kn kn..hehe..

cIk JanNah said...

senang kan? sis pon nak DIY utk bunga telor kawen kang. insyallah kalau dtg mood rajin. ekekee

Juliet_iRa~" said...

cantik!heee

nt nk try buat juga laa..hee

:D

CikPuan Azizah said...

yui melangkah setapak lagi..cayalah yang!

Cik Rose Cute said...

senang jer...cuma malas gan rajin jer hihihi...

steffany daph said...

cantik juga unga tu (:

nanakimie said...

kretipnya la hai....huhu.....kalo nana buat xkn jadi punya,heee....

smilenajah93 said...

wahhh !!! cantiklah ~~

Azee Hana said...

kretip nye yui...=)

O CIKTEDDY said...

x suke main bende2 cmni..ahaha

MaYa MustWany said...

tgn kreatip..gna paper pun leh wat..hihi

klu mas msti ancur.hihi

Nur Zulaikha said...

wahhhh..nnt leh wat tutorial ek...

chemay said...

cantikkkk!
nak satuuu.
heeee
:)

Azhafizah[フィザ] said...

cantik..memang mudah nak buat.kalau buat banyak banyak warna warni mesti sangat cantik ^_^

aimie amalina said...

oke
nnti nak kawen
taw nak temnpah kat sape munge tolor buatan tgn blogger
hehehehe :))

are_lin@yu said...

cantik memang kreatif lah..trngin gk ayu nk wat..hehe

ShahzCudin said...

ni kertas la ni..? waaa..
cantik2

NOOR FATIN said...

kreatif la yui. saya buat mesti xjadi! hakhak

anismelon said...

wah...rajin kemain sekarang kan..gudluck dlm bidang perniagaan..:)

Bulan Syurga Firdausi said...

suke warne tu :)

❖ Syaa ❖ said...

lawa laaa . biruuu camtuu cantik hehehe boleh tambah pendapatan cmnie ....

Aishah Jahirah said...

kreatif yui ni...menjadi je..

sophie said...

terima kasih lawat blog saye :))