tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, May 08, 2012

CRAFT : Brooch Bunga 2 warna

Brooch baru untuk anda! Brooch bunga 2 warna. Boleh pilih mana yang berkenan di hati. Setiap warna ada 2 design seperti dalam gambar. Lebih detail leh tengok album kat FB ya.


- ada 2 design untuk semua warna -


- bahagian belakang -


1 pc = RM 2
Pembelian 10 ke atas akan ada diskaun ^__^


Leh inform aku kalau berminat nak beli okay. Order untuk craft telah dibuka. Thanx semua. Moga peroleh rezeki yang lebih, aminnn. BE ke - 6 singgah di blog ini. Tq kepada Kimberly Clarke Kotex 2012


nota kecik yui
Hati ni tak sabar nak balik
Nak tengok keadaan Kaka




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

23 dak comei sayang YUI:

Anum said...

ala sweetnya

Masz Sidek said...

cantik... cute2 semua... :)

Iza Zaty said...

cantek :)

fiQ'Ra said...

comel la brooch tu yui.. if beli banyak2 dapat berapa rm yui? around 100 pcs ke.. saje tanya dulu.. :)

EruzuLiyana said...

jeles betei dengan orang yang kreatip nih :D

AnneRaini said...

amboi dah makin maju dah adik akak ni...

keep it up...

Azhafizah[フィザ] said...

makin menyerlah craft yui ni..boleh expand bussiness lagi ni yui.cantik!

p/s:ye yui..yang anak qiqi aritu semua mati dah.-__-'

IntaNBerliaN said...

cantik2 lah.. :-)

are_lin@yu said...

kreatif..mmg comel..hehe

Nor Nadiah said...

yui wat sendiri ker dear??ala...rajinnyer..:)

kim salam kat kaka taw...hamper tu nad tinggal kat opis jer..mai r..:D

wahida said...

aku baru ada 3 BE tahun ni yui...huhu...

nur anis said...

rajinnya kamu....

Bulan Syurga Firdausi said...

aloloo....hehehe nk mtk 1 boley..? :D

ziezah said...

cumel la brooch ni...

tahniah dear! rezeki2..

[sutera kasih] said...

suka tgk yg kaler pink tu ! :)

Myra Jay said...

Comelnyer....

Pandai Yui buat..
Akak nak tempah lah boleh?

Nak 5 pcs :)

Tihara said...

wahh rajin nye yui.. :)

izan mama mia said...

suka..cantiknyer

shida'R said...

wahh comei la..nnt lah nk oder skali dgn pndrive tu..hehe ^_^

nanakimie said...

alahai comelnya yui...nana suke semua!hee...

Cik Penguin_Solehah said...

semua comey tp Solehah plng suka warna biru tu^^.. Btw,semoha Allah murahkan rzeki=)

Saya Disini said...

cntiknye..cute sangt

Myra Jay said...

Apa warna tak kisah asal cantik pada Yui.. :)


Nanti emel ya no akaun
normj1001@hotmail.com