tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, May 30, 2012

WW 48 - Remove blackheads & whiteheads, BERKESAN!



- klik gambar atas untuk ke penjual -


nota kecik yui
Kembali on9 
boleh huhahuha ^__^




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

27 dak comei sayang YUI:

nanakimie said...

nak beli kat mana ni yui?

nanieybarnieylurviey said...

ni yg rasa nk beli jugak nih!!! =)

mama irfan said...

beli katna ni... nak try jugak.... please...

Azhafizah[フィザ] said...

Sure?nak beli kat mane?berapa hengget yui?

Wanieys said...

yui beli kat mana..klu berkesan nk beli jugak..akak whiteheads byk arrr hihi

Eza Boom Boom :) said...

mmg Eza tertunggu2 ni.. hihikk :) hidung Eza ada bintik hitam.. huhuk..

nur anis said...

hishh..lama ni tak beli online ni..kang ada yang beli ni..huhu

YOUsoF said...

Mula² tengok ingatkan sticker tadi hehe

Pernah try yang lebih kurang macam ni.. Tapi sekarang guna yang gel tu je, rasanya ebih berkesan.

Che Rosliza Che mat said...

bolehlah try nanti hihihi....

J.Syazwana said...

kite pakai yang beli kat daiso 5 hengget tuh. charcoal mask. best gak. hehe

Saya Disini said...

kne cube ni

Nyue said...

berkesan ke??? if berkesan nyue pon nk beli jgkkk..moo pakai

Cikpuan rara said...

wahhhh promot ni.

Masz Sidek said...

hidung sy kalau tengok betul2... ada jugak bintik hitam tu... ;'(

Cik Anita said...

rm bape ni 1 pc?

Cik Jannah said...

wahhh, thanks yui for promote :)
memang akk pon suka sangat pakai produk nie. segala tok nenek blackheads and whiteheads yang ada kat muka tertanggal. alhamdulillah thanks yui :)

guys boleh tengok produk nie kat jannah punya FB http://www.facebook.com/JannahBoutiqueHouse

thanks :)

shera haifa said...

menarik...

Izara4eva™ said...

da lama xpkai bnda2 mcm ni.. hehe

Nurul Husna Mohd Hassan said...

boleh la cuba nanti =)

eMMe said...

yui.. muke ye de blackheads n whiteheads ke? selalu kalo org kulit cerah ni mmg ada yg jeragat.. depends la atas org gak kan...akak yg tak brape cerah pun ade, faktor usia la katakan...

shida'R said...

wahhh..mcm best!!!

are_lin@yu said...

blh cba jg kn..mn tau brkesan utk ayu jgk..hehe

cik najihah said...

sy pakai yg biore je

Faidhatul Arfah said...

:)

azizah :) said...

nak cuba la yui.. hehe

fieda said...

kak fieda bru jer pm jannah..rasa mcm menarik pulak dan tertarik nk try..

anitadiana said...

macam best aje yui....nak juga...